Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Rafınızda bulunan kitaplardan hangisini okuyacağınızı nasıl seçiyorsunuz?

hangisi ilgi alanımsa seviyorsam onu okurum, akıcı bir kitapsa 1000 sayfa olsa bir çırpıda okurum, akıcı olmayan bir kitapsa 80 sayfa olsa zor bitiririm.
  2. Kangalll

Nazi Kitabı önerir misiniz?

Bu forumda her kitap önerisi istenen başlığın altına okuma karşıtı bir kitle gelip yorum yapıyor, enteresan gerçekten.
  3. Kangalll

Siyasi kitap önerisi

Arkadaşım hem cahilsin hem de çok özgüvenlisin, "Cahil özgüveni" kavramının kanlı canlı yaşayan örneğisin seni tebrik ediyorum. Hayatımda ilk kez bu kadar saçma sağcı solcu tanımı gördüm.
  4. Kangalll

Siyasi kitap önerisi

Arkadaşım geç bu sağcı solcu kavramlarını. Bir düşüncen olması için illaki bir ideolojiye bağlanmak zorunda değilsin. Bu millet zaten ne çekiyorsa geçmişten beri süregelen bu ayrım belirten kavramlardan çekiyor. Ben sağcıyım veya solcuyum diyerek zaten kendi düşünceni belli ediyor ve karşı...
  5. Kangalll

Siyasi kitap önerisi

İster saygı duy ister duyma ama oku. Çoğu insan ailesinden nasıl öğrendiyse ömür boyu ya vatan haini ya da kahraman diyerek ömrünü geçiriyor. "Yok zaman kaybı, yok parana yazık" gibi cahilce söylemlerle hareket etme, oku öğren. "Biri vatan haini mi kahraman mı?" diye sorduğunda kendine ait...
  6. Kangalll

Siyasi kitap önerisi

"Delikanlım" diye belgesel var, "Darağcında Üç Fidan" ve "Abim Deniz" diye kitaplar var.
  7. Kangalll

Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt mi Otostopçunun Galaksi Rehberi mi?

Ben yüzüklerin efendisini okurken çok zorlanmıştım, filmle aynı gittiği için hayal gücümde hiç canlanması. Keşke filmi izlemeden okuyabilme imkanım olsaydı.
  8. Kangalll

e-kitap yazsam satın alır mısınız?

google anketlerden anket çözünce play store için para veriyor ve birikince ben genelde e kitap alıyorum, alınır yani çok bir para değil ama e kitap kategorisinde en çok satılan cinsel içerikli kitaplar oluyor genelde. Yani fantastik türde alınır mı bilemiyorum.
Geri