Arama sonuçları: *

• Users: MacWix
  • In Kitaplar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MacWix

[ŞİDDETLİ ÖNERİ] Peygamberliğin İspatı; Haber Delili | Dr. Altay Cem Meriç

iş te tamda bu dediğin için islam gayba imandır. Bu kafayla sana gelen yarın melek hani kanıtla der, Allah nerde kanıtla der... Kitapları kimin yazdığını ne bileyim der... Neyse işte islamın kanıta ihiyacı yoktur bizim ona inanıp dosdoğru olmaya ihtiyacımız var yoksa ne ayın yarıldığına ne...
  2. MacWix

Evrensellik dediğin şeyin ne olduğuna veya ne olduğuna inandığına bakar. Bu tür kavramların tuzak dolu bir avcı malzemesi olduğuna inanıyorum. Şu ara piyasada revaşta olan renkli ibnelik evrensel bir olğu sözüm ona! islam bu ibneleri lanetler, yani islam evrensel değil derler. Ya tamam tanrı var...
  3. MacWix

İslamın ilk şartını kabul etmesiyle başlar kişi için islam. o da ne diyor Ben şahitlik ederim ki, (Yani görmüş gibi bilirim ve bildiririm ki) Allah'tan başka İlah yoktur. Ve yine şahitlik ederim ki, Muhammed O'nun kulu ve elçisidir. Bunu tüm samimiyetinle söyleyip iman edince. Kuran kişiyi...
  4. MacWix

Çelişki kişinin -kendince- oldum havasında ki düşünce, yorum ve bilgiçliğine kuranda karşılık bulamamasından kaynaklanıyor. Ben böyle düşünüyorum, bence böyle yorumlamak lazım, diyerek okursak zaten bir karşılık bulamıyoruz. İnananların peygamberi Din nasihattır. demiştir. kimin için nasihattır...
  5. MacWix

hediye etmek isterim tabii ki.
Top Bottom