Arama sonuçları: *

1. N

Amazon kitap güvenilirliği?

Çok ama çok üzücü bir durum bu 90 TL ye %50 vergi kullanmak kitap başına bide çoklu alımlarda bari vergiden muaf tutsalar :D
  2. N

1) prime kullanıcam önerdiğiniz şekilde. 2) iade hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 3) Fiyatın artma sebebini anlayabiliyorum ama 90 TL gözüken kitap neden 135 e çıkıyor orası üzücü (hani araba, ekran kartı da değil :D) 1629192505 bende anlamadım hocam elektronik alır gibi vergi...
  3. N

Merhaba Amazondan İngilizce dilinde yazılmış kitap almak istiyorum en yakın amazon gönderimini amazon Germany yolluyor Türkiye gönderiminde sorularım şunlar; 1) Prime kullanmam satın alımlarda fark eder mi? (ilk defa amazondan ürün getirtmek istiyorum o yüzden bilmiyorum) 2) Garantisi nasıl...
  4. N

Murakami veya mişima kitapları.

Konu yukarı taşımak için yazıyorum. Dün hepsiburadadan Dans, dans, dans kitabını satın aldım murakamiden. önerileriniz var mı? şu çok güzel dediğiniz bayağı kitap okumuşumdur.
  5. N

Yazar hocam japon ulusuna dahil ama dünya eserleri yazmış kişilerden birileri.
  6. N

Merhaba haruki murakami ve yukio mişima ağırlıklı kitaplar okumaktayım. Yeni çıkan kitapları veya şu yazara da bakmalısın dediğiniz bir kişi veya kalem ismi var mıdır?
Top Bottom