Arama sonuçları: *

1. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 4. Bölüm

1. Bölüm 2. Bölüm 3. Bölüm “Bizler Gri Muhafızlarız! Birimiz ve hepimiz! Savaş adalet için, kalkan intikam için! Düşmanlarımızı ezmek için! Birimiz ve hepimiz!” -Gri Muhafız Şarkısı Eve girip ağabeyimin odasında silahın bulunduğu kısma ilerledim. Ağabeyime ait kılıca yaklaştım. Bu kılıcın...
  2. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 3. Bölüm

1. Bölüm 2. Bölüm “Onları koruyacaksın ama yine de fırsat bulduklarında senden nefret edecekler. Ne zaman aktif bir şekilde yüzeye sürünen bir Yıkım tehdidi yoksa insanlık sana ne kadar ihtiyaç duyduklarını unutmak için elinden geleni yapacaklar ve aslında bu bizler için iyi bir şey. Bunu...
  3. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 2. Bölüm

Yorum için teşekkürler.
  4. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 2. Bölüm

1. Bölüm “Yaratıcı, Gri Muhafızlara üzüntüyle gülümsüyor, bu yüzden Mabet diyor ki, hiçbir fedakârlık onlarınkinden daha büyük değildir.” Ufku izliyordum, Gri Muhafızlardan gelecek bir hareketlilik görebilmeyi umuyordum. Çiftliğimize uzanan tek yol olan bu noktadan gelmek zorunda olduklarını...
  5. Penetrator God

Dağların Bekçileri - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Güncellendi.
  6. Penetrator God

Merhamet Kılıcı - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Konu güncellendi.
  7. Penetrator God

Senderfall - Fantastik Kurgu - 3. Bölüm

Konu güncellendi.
  8. Penetrator God

Mount & Blade: Vlandia Krallığının Yükselişi - Hikaye Kurgusu - 1. Bölüm

Osrac hayatının uzun yıllarını dünyayı dolaşarak geçirmişti. Denizlere yelken açtığı bu dönemlerde pek çok garip topraklar gördü. Fakat son birkaç aydır ilk defa kaybolduğunu hissediyordu. Hepsi farklı fırtınalarda batmış birkaç gemiyle denize açılmıştı. Beş kez yaşanan bu gemi kazalarında...
  9. Penetrator God

[ŞİDDETLİ ÖNERİ] Peygamberliğin İspatı; Haber Delili | Dr. Altay Cem Meriç

Paranızı direkt çöpe atsanız daha hızlı olur.
  10. Penetrator God

Amatör yazarlar için çalışmalarını yayınlayabilecekleri site önerisi

1. Archive of Our Own Archive of Our Own yazarlar tarafından oluşturulmuş ve kâr amacı gütmeyen, ticari olmayan bir arşiv sitesidir. Sansürleme yoktur ve kurgularınızı yayınlamak ücretsizdir ayrıca reklam da yoktur. Tonlarca kaliteli ve iyi yazılmış eseriyle tanınan bir sitedir. Sıralama...
  11. Penetrator God

Volkihar - Fantastik Kurgu - 3. Bölüm Yayımlandı!

Yok be dostum. Ben bu hikayeyi yazdığımda donanımarşivi forumu değil Youtube kanalı bile yoktu ortalarda öylesine atıyorum okumak isteyen çıkarsa diye.
  12. Penetrator God

Deus Ex 2100: Illuminati Savaşı - Hayran Bilimkurgu - Giriş Bölümü Yayımlandı!

"Bir insan, olduğundan daha büyük bir şeyin larva halinden başka bir şey değildir ve gerçek potansiyellerine erişebilmeleri için biçimlendirilmeleri gerekir." -Adam Weishaupt, Illuminati'nin kurucusu “21. yüzyılda insanlığın karşılaştığı en büyük düşman bir despot veya diktatör değildi. Bunun...
  13. Penetrator God

İçimdeki Tanrı - Fantastik Kurgu

Bakış açınız hoşuma gitti. :)
  14. Penetrator God

Mount & Blade: Ceylan Han - Hikaye Kurgusu 1. Bölüm

Güldürdün dostum. :D
  15. Penetrator God

With fire sword'ta geçen kendi kurguladığım bir hikaye.
  16. Penetrator God

Nadira 17. Yüzyılın başlarında, Kırım Hanlığı'nın idaresi altındaki Akkirman şehrinde çiftçi bir Tatar ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya gelmiş. Bebeğin babası bu sefer kız değil erkek olmasını ümit etmiş. Ancak Yüce Mevla ona yine bir kız evlat vermiş. Bu yüzden karısına yeni doğmuş kız çocuğunu...
  17. Penetrator God

Mount & Blade: Tufan - Hikaye Kurgusu 1. Bölüm

BÖLÜM 1 KÖPEK BALIĞI AVI Tarih 4 Temmuz 1794 günü, güzel yatım Holstin ile denizin dalgaları üzerinde son hızla ilerliyorduk. Benim adım Frederick William, Prusya'nın ileri gelen soylularından biriyim. Gemide benimle birlikte seyahat eden eşim Leydi Elena ve kuzeni Lord Antoni Sapieha de...
  18. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Lekelenmiş Eski Tanrı’nın çağrısında bizlere katılın kardeşlerim. Bizlere uyumadan nöbet tuttuğumuz gölgelerde katılın. Tahammül edilemez acılarla yerine getirdiğimiz asla bitmeyecek görevimizde bize katılın. Şayet bu şanlı yolumuzda bizlere eşlik ederken düşerseniz, fedakarlığınızın asla...
  19. Penetrator God

İnkarcılar - 1. Bölüm - Fantastik Kurgu

Her şey çok kötü bir şekilde sarpa sardı. Kervan soygunu için yaptığım alelacele planlar hiç beklediğimiz gibi gelişmemişti. Öncelikle Anders ile beklediğimiz şey içerisi inkârcı büyücüler ile dolu, siyah bir araba değildi. Daha da kötüsü bu lanetli arabaya, gözleri gün ışığıyla kamaşan onlarca...
  20. Penetrator God

Hırsızlar Kralı - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Jorundr kurnaz, gamsız ve serseri bir adamdı. Bir göçmendi. Skyrim'de kuzeyli bir ailede 1 Nisan 3E 403 yılında doğmuştu. Jorundr ikinci sıradaydı. Ağabeyi o daha doğmadan önce mahallede girdiği bir kavga sırasında muhafızlar tarafından öldürülmüştü. Babasını genç yaşta iş kazasında kaybetmişti...
Top Bottom