Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

KİTAP SATIN ALDIM GELMEDİ

Ebeveyn denetiminden açamıyorum.. ama yorum yapanlara göre yorumlar isem küfredilmesinden zevk alan bi videoydu.
  2. SadeceBirisi.

12 yaş ergen için olmayan kitap

bn pek kitaplarla ilgim olmuyor bi arkadaşa sorim o baya kitap okuyor. koşmak istiyorum güzeldi
  3. SadeceBirisi.

Kitap okumaya nasıl hazırlanıyorsunuz?

7. Sınıftayken gözlüklü inanılmaz sıkıcı kız vardi 1k olan sayfalı haryy potteri okuyordu ona hayatsizsin dedim sanırım uzulmemisti 1692009868 Bn genel olarak kızların zevklerini beğeniyorum ondan dolayı arkimin yanına oturur bir kaç sayfasını okur o kitabı yada serinin başını alırdım Nasıl...
  4. SadeceBirisi.

10 Yaşındaki Kardeşime Okumayı Nasıl Sevdirebilirim?

Biraz daha yani ilgi alanına da bağlı ama çevresinde (kardeşin erkekse kız arkadaşıyla okusun ) bni kitaplara kız arkadaşım bağlamıştı şuan pek okumuyorum daha çok Kur'an Kerim okumaya yöneldim ama kitap tavsiyesi istersen Beyza alkoç 'un kitapları sarıyor biraz daha çok 13/18 arasına hitap...
  5. SadeceBirisi.

Psikoloji hakkında kitap önerisi

Hocam ders olarak olanlar fln mı ne varmış onlardan mi
  6. SadeceBirisi.

Psikoloji hakkında kitap önerisi

Bnim kız gruba sorim mi biraz belki cinsellik olur ama güzel kitap önerirler bn kitapla pek aram yok
  7. SadeceBirisi.

arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

hocam arkadaşım o bahsettiğiniz şeyleri fln yazmıitı hocada 100 vermişti yatk fln onun kitabıda öyleydi fazla takılmayın
  8. SadeceBirisi.

Kitap Önerisi Arıyorum.

Koşmak İstiyorum adlı roman çok güzeldir.
Top Bottom