Arama sonuçları: *

1. Shadow™

Hızlı Okuma (FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ)

Hızlı okuma tekniğinin olmadığını söylemedim,Ömer Faruk Doğru'nun hızlı okuma serisini kullanmıştım ve işe yaramıştı fakat bunun gibi apt*l üslubu ile yazılmış yazılar okunarak kişi kendini geliştiremez.Bir cümle ile anlatılabilecek düşünceyi uzunca bir paragraf yazarak zaten kendisinin ne kadar...
  2. Shadow™

İki üç yazı yazdın diye boş ego yapmana gerek yok.😀Senin gibiler olduğu sürece nicelik artıcak nitelik ise yerlerde sürünücek.Üslubunun, noktalama işaretlerinin,bilginin yerlerde sürüldüğü gibi.😀Hadi git kumunda oyna şimdi.
  3. Shadow™

5 yaşında ki çocuğun yazdığı yazıdan hareketle bu hıza ulaşabilmen mümkün değil.😀Hayatımda bu kadar gereksiz bir metin okumadım."Merhaba" yazan yazar oluyor,nitelik yerlerde sürünüyor.
  4. Shadow™

Öncelikle sakin ol
  5. Shadow™

Yazdığın metindeki, üslubun,noktalama işaretlerin,sözcük kullanımın, bana çok ama çok kötü geldi.Metnin neredeyse tamamında 1 cümlede anlatılabilecek durum satırlarca betimlenerek,örneklenerek anlatılmış.Ben hiç beğenmedim.
  6. Shadow™

Yavuz sultan selim kitap önerisi

Tarihi bir kaynak olarak kullanılmsada,merakın varsa Yavuz Sultan Selim hakkında yazılmış romanı okuyabilirsin. https://www.kitapyurdu.com/kitap/sah-ve-sultan/242868.html
  7. Shadow™

Kitap önerisine ihtiyacım var ve berserk mangası hakkında bir kaç soru

Mısır Mitolojisi- W. Max Müller Mısır Mitolojisi- Geraldine Pinch Eski Mısır- Toby Wilkinson( Mitolojiden ziyade mısırı her yönden anlatan ağır bir kitaptır.) Mısır Mitolojisini beğendiğim için bu kitapları önerdim ama senin yerinde olsam Semavi dinleri okumakla başlardım, tabi mitoloji üzerine...
  8. Shadow™

Hocam içerik olarak istediğin bir öneri var mı? Tarih Antropoloji Mitoloji Din Felsefe Bilim vb. Klasik olarak zaten önce George orwellin 2 kitabını oku( Hayvan çiftliği,1984)
  9. Shadow™

Siz bilirsiniz tabi hocam iyi okumalar
  10. Shadow™

Hocam o algı boş algı eğer öyle yaparsan okumak için değil süs ve kendini marjinal hissetmek için okumuş olursun.Bedava cihazdan okumak varken satın almaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Geoerge Orwellin bu kitabını okuduktan sonra 1984 kitabını okuyun.
  11. Shadow™

Dostum ilk olarak kısa klasiklerden başla ki motivasyonun artsın. George Orwell( Hayvan Çiftliği) önce bunu oku kendine 1000tane hedef koymana gerek yok.Kitabı pdf olarak okumak istiyorsan onuda öğretebilirim.
Geri