Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Şeyh Said Hakkında ne düşünüyorsunuz? | Kendi düşüncelerim ve belgelerle

Öyle baktıklarına bakma. Korkudan bir şey yapamazlar. Hiç biri o cesarete sahip değil.
  2. Çatlı Reis

Dediğim gibi ben Malatyalıyım. Doğduğumdan beri kendimi Türk bildim. 19 yaşındayım biri sorsa Türküm derim çünkü öyleyim. Türküm, Türkçüyüm, Atatürkçüyüm. Ailem tanıdıklarım çevremin neredeyse hepsi öyle. Ama Elazığdan ileriye gittikçe orada fikirler istemediğimiz şekilde değişiyor.
  3. Çatlı Reis

Dostum bende zaten bunu tartışmıyorum kim azınlıkta ve ya değil diye. Genelleme yapılmaması gerektiğini söylüyorum.
  4. Çatlı Reis

Ben Malatyalıyım ve orada yaşıyorum aynı zamanda anne tarafım Elazığlı olduğu için onlarla da aynı şekilde bağlarımız sıkı ve buralarda en ufak pkk ve ya hdp'ye karşı destek gösterilmiyor. Dediğiniz yerlerde inkar edilemez derecede fazla bir pkk sempatizanlığı var bunu zaten inkar etmem. Benim...
  5. Çatlı Reis

Kürtler'e sormuyorsunuz hocam. Düşüncesi şeriat olan Atatürk'den nefret eden ve Cumhuriyeti aşağılayanlara soruyorsunuz bunu. Benim tanıdığım Kürtler bu ülkenin toprak bütünlüğünü savunan, Atatürkçü insanlardan oluşuyor. O sizin söylediklerinizin amacı da zihniyeti de farklı.
  6. Çatlı Reis

Fatih Tarihteki en büyük Hükümdardır

Yani her şey iyi hoştu da bunları demene gerek var mıydı kanka? Sen bir şey sunmuşsun adam karşısında başka bir şey söylemiş ve ardından kişiyi bilgisiz ve cahil diye nitelendirerek söze başlamışsın. Bu yaklaşımla gitmeni tavsiye etmem çünkü tartışmanın seviyesini artırır ve olmaması gereken...
  7. Çatlı Reis

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Kaynak kim kadir mısırpatlağı mı? Atatürk'ün dini nedir bilmem zerre umursadığım bir konu değildir. Allah'a küfür ettiği söylemler falan gotten sallamadır bunu söyleyen adam da ya maldır ya da ortalığı karıştırmaya çalışan bir haindir. Atatürk'ün laf edilemeyecek ve minnet duyulacak yönü ise bu...
  8. Çatlı Reis

Osmanlılar I Dünya Savaşını Kazansaydı Ne olurdu?

Reis sabrına hayran kaldım.
  9. Çatlı Reis

🌍Gizli Milliyet Testi🌍

Hadi Bakalım... 🤘🤘🐺🐺🇹🇷
Geri