Arama sonuçları: *

• Users: Dolar Bey
  • In Tarih
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Dolar Bey

Hz. İsa'nın doğumu nasıl 0 yılına denk geldi ?

Çaktırma reaksiyon kasıyom (!)
  2. Dolar Bey

Ama öncesinde yani M.Ö. geri geri yıllarla ilerliyordu
  3. Dolar Bey

M.Ö. 2000 yılı 1000 yılı 500,100,10,3,2,1 yılı derken 0 yılında Hz. İsa dünyaya geliyor (miladi takvime göre) (olaya bak allah allah) Hristiyanlar için tesadüf olan bi olay. Sizce nasıl denk getirebiliyorlar ? Sanki 5000 yılında 0 yılında İsa doğacak falan nereden biliyorlar ? Not:Konu din...
  4. Dolar Bey

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Aslında yasak değil diye biliyorum ama sonu kavgaya çıkıyorsa yasak.
  5. Dolar Bey

Valla bende bilmiyorum ama Evrim teorisi din ile alakalı o yüzden bence çok uzatmayalım biri çıkıpta kötü bir söz söyleyebilir ban falan AMAN
  6. Dolar Bey

Hicr suresi 9. ayet (Kur'an, eşi benzeri olmayan bir kitaptır. Ona önünden, ardından [hiçbir yönden, hiçbir şekilde] bâtıl gelemez [hiçbir ilave ve çıkarma yapılamaz. Çünkü] O, kâinatın hamdettiği hüküm ve hikmet sahibi Allah tarafından indirilmiştir.) Bunca kanıta rağmen inanmamak çok yanlış
  7. Dolar Bey

Kuran değişti diyorsunuz yanlış anlamadıysam.
  8. Dolar Bey

Kuran-ı Kerim'de merak ettiğin her türlü sorunun cevabı vardır. Keşke kuran okumayı öğrenebilseydim Her yaz giderdim kursa ama her seferinde unuturdum oysaki ne büyük günahmış yeni öğrendim. ÖDEVLER olmasaydı veya yasaklar,şuanda lisanslı boksördüm ve Kuran okumayı biliyordum :(
  9. Dolar Bey

İlk İnsan Hz. Adem (a.s.)'den ve Hz. Meryem (a.s.)'den geldi Kuran-ı Kerim okursanız öğrenebilirsiniz.
Top Bottom