Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Atatürk Neden Sarı Saçlı Mavi Gözlü?

Niye kafan mı güzel bilmeyen birisinin sorması ve bilmesi umudunumu bitiriyo yoksa cehaletin suskunluğumu umudunu yükseltiyo?
  2. Göktürk ArdaHan

Admin yok mu konuyu kapatsın Atamı Karartacaklar
  3. Göktürk ArdaHan

Ah bi anlatabilsek şeriatçı usta var yanımda Laiklik İle Saldırı Yapıyorum Kendinden Geçiyor Sonra Beyin Resetleniyo Yine Başlıyo
  4. Göktürk ArdaHan

Yok onu biliyom cahilin biri ile tartıştım Atatürk sarı saçlı mavi gözlü Türk Değil Diyince Lan Ben Mi Yanlış Biliyom Diye Bi Kafa Durdu Araştırıp Sorayım Dedim
  5. Göktürk ArdaHan

Nasıl yani açıklayan bi kaynak var mı link atarsan araştırıcam
  6. Göktürk ArdaHan

Araştırmama Göre Çerkes'lerde Sarı saç mavi gözlülük varmış karaçay balkar nogay ve kumul etnik kökenlilerde varmış sizce neden?
  7. Göktürk ArdaHan

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Ben And İçtim Türklük Türkçülük Ve Atatürkçülük Yolunda İlerlemeye Hayatımı Umursamadan Askeriyeye Geçmeyi Kafaya Koydum Sabah 5:30 Akşam 6+2 Saat Yol Çalışıyorum 8 de eve geliyorum direk apar topar duşumu falan alıyorum Spora Gidiyorum Spordan Geliyorum Gerekli Beslenmemi Yapıp Uyuyorum Her...
  8. Göktürk ArdaHan

Kurtardı Atatürk Ve Silah Arkadaşları Olmasa Baskıcı Bir Politika İle Yönetimin İçerisindeki Bir Topluluk Olurduk Sözü Geçmeyen
  9. Göktürk ArdaHan

O yüzden Be Sağdan Ne Soldan Atatürk'ün Yolundan
  10. Göktürk ArdaHan

Arkadaşını arkadaşlıktan sil Atatürk kötü birisi olsa şuan askeri rejim altında baskıcı bir politika ile dinsiz birisi olarak yaşamaya zorlanırdın bak baştakiler 20 senedir Çökertemedi Atatürk Ve Silah Arkadaşlarıbın Sistemini
  11. Göktürk ArdaHan

Türkiyenin Sonu Nereye Gidiyor?

Askeri Düzende Bir İsyan Olmazsa Bu Millet Sesini Çıkaramaz Zamanında Devlete Uşaklık'mı yapıcam Bana e Diyerek Polis Olmayan Askeriyede Belli Bir Yere Gelmeyenler Şuanda Devletin Kölesi Oldu Ne Olduysa Bizden Bi Önceki Neslin Susuşu Ve Rahatlık Arayışı Yüzünden Oldu 1716678569 Türklerin Tek...
  12. Göktürk ArdaHan

Buna İzin Vermeyiz
  13. Göktürk ArdaHan

Aslıyla Çok Şey Yapabiliriz Ama Bir Olamıyor Ve Hayla Türk Kürt Kavgasıyla Birbirimize Girişiyoruz
  14. Göktürk ArdaHan

Birleşemiyoruz Yöre Ve Törelerimiz Sanki Birbirinden Bağımsızmış Gibi Anlatılıyor Neler Oluyor Gerekse Hidra Gibi Rapçiler Sustu Mevcut Hükümete Köle Oldu Millet Ne Yapmalıyız
Top Bottom