Arama sonuçları: *

• Users: HmzaY
  • In Tarih
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. HmzaY

bence Hitler aslında o kadarda haksız değildi

Dedi 15 yaşındaki çipidik
  2. HmzaY

Atatürk dini karalamaya mı çalıştı?

Gökten indiği sanılan derken "bence" bütün doğma bilgiler ve saçma sapan yerleşmiş bilgileri kastediyor. Müslüman olmadığı demek için bence daha çok kanıt lazım. Ben de bir Müslüman olarak benzer cümleleri hayatta bazen kuruyorum. Ki zaten Atatürk hiç bir zaman kendini din ile öne çıkarmış...
  3. HmzaY

Atatürk dini karalamaya mı çalıştı?

Dinden çıktığı hakkında bir şeye hiç rast gelmedim. Ama hacı hoca da değil elbette. Normal yolunda bir insan sadece.
  4. HmzaY

Japonya ABD arası nasıl bu kadar gelişti

bu arada dalga bir yana, yakında amerikanın devrilmesi mümkün. Büyük bir kriz bekleniyor. normal ülkelerde paranın karşılığı kadar bankalarda maden tutulur. Şuan amerika elinde değer olmamasına rağmen para basıyor. Eğer ekonomik kriz olursa, yada tetiklenirse. Bütün sistem gümleyecek. Ama...
  5. HmzaY

Japonya ABD arası nasıl bu kadar gelişti

Bomba attıktan sonra japonyaya toparlanması için düşük ve hiç faizle tonla kredi verdi, ekonomisini tamamen dolara ve dolar endeksine yaptı. Dünyaya yaptığı gibi, Sonrasında da japonya paşa paşa amerikanın dediklerine bağlı kalmak zorunda kaldı, çünkü ada ülkesiysen her şeyin ithalat oluyor...
Top Bottom