Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

En beğendiğiniz Osmanlı padişahı

Recep tayip erdoğan abi Böyle bir şey yok ondan 9nce ekonomi kötüydü ekonomi iyileşti Telefon yoktu telefonu buldu Araba yoktu hemen toggucçıkardı şu an yolda Çiftçiye traktör verdi Yerli üreticiyi korumak için gümrük vergisini %30 yapıyor Gelecekteki hedefleri ise şunlar 2023te bor madeni...
  2. LineaTurco

12 Ada Konusunda İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar.(3 ada aldı!? Cevap)

Hata yaptığı için alamadı adam doğru yazmış
  3. LineaTurco

Tarih bilgim var TÜBİTAK’ta napılır

sonra geçmişe gidip tarihi değiştirsin sonra video çekip tübitaka versin ZaMaN mAkİnEsİnİ vErMeK tAmAmEn SaçMaLık
  4. LineaTurco

Nazi Almanyası 2. dünya savaşını alsaydı ne olurdu? (Sizce)

siyasi görüşümü forum gibi ortamlarda sorgulayamazsın zoruna gittiyse orda yoksay tuşu var bas ona engelle ben öyle yapacağım da 1617111932 Haklısın fakat aynı şeyi Rusya da yapıyor ona bakarsan mesela Rusya bizimle ortak askeri çalışmamı ne yaparken onların askerlerini eğitmemiz için bizim...
  5. LineaTurco

belki ekonomik rakip bile olrudu o kadar kaynak ile
  6. LineaTurco

Peki olay şu savaşta yan yana durup savaş sonrası kahpelik yapacak mıydı?
  7. LineaTurco

Nasıl sovyetlerle ittifaktılar hiç okumadım da duymadım da değişik bir kaynağı atar mısınız
  8. LineaTurco

eee ama ben Hitler'in öyle bir kahpelik yapacağını düşünmüyorum savaşta yan yana durup savaş onrası karşı karşıya duracak gibi görmüyorum 1617103765 Almanya Afrika'yı sömürmez miydi?
  9. LineaTurco

İzlemedim şu an kulaklık pc'ye takılı değil ama o zaman neden savaşta ilerde iken Türkiye'yi kendi safına çekmeye çalışıyordu
  10. LineaTurco

??????? 1617103497 Çin-Rusya karşılarında büyük Amerika rakibi olmasa araları iyi olmaz ki onlara büyük rakip lazım o zaman o büyük rakip kim olurdu
  11. LineaTurco

Japonya ile Almanya'nın savaştan sonra arası iyi olmazdı büyük ihtimalle
  12. LineaTurco

Ama nazi almanyası kesinlikle 100 veya 50 yıl içinde çökerdi çünkü gerçekten çok sert bir yönetim b içimi ufak ufak örgütlenerek ayaklanma çıakrdı bir yerden patlayınca diğer yerlerden de patlayıp bastırılamazsa çökerdi
  13. LineaTurco

Yunanistan büyük ihtimalle cücük kadar kalırdı uzay yarışını Rusya ile Amerika değil Almanya ile gelişmeyi başarmış başka bir ülke yaratırdı Türkiye de olabilir aslında bu Japonya bu halinden çok daha ilerde olurdu Çin daha küçük olurdu Jpaonya daha büyük valla dünya değişirmiş ha 1617103181...
  14. LineaTurco

Almanya Türkiye'ye yakınlaşıyordu 2. dünya savaşında nasıl bize yaptırım yapcak ki bizle beraber olmak istiyor çünkü biz de savaştan çıkmışız kendi safına yakın görüyordu
  15. LineaTurco

dokunurdu Türkiye ile yakınlaşıyordu Almanya o zamanlar savaşa katılması için Nazi almanyası rusya gibi cephelerde kaybetmese kışın soğuğu vurmasa öne geçse Türkiye azcı kakıllı ise savaşa katılırdı Rusya cephesinden tahminimce Rusya'nın bir kısmı bizde olrudu Fransa'nın sömürgeler ibiz de...
  16. LineaTurco

İnsanlık tarihinin kara lekesi: Hocalı Katliamı

yaptıkları çok kötü bir şey fakat acaba bundan haber alınıp orayı uçakla filan hiçbir ülke bombalıyamamış mı
Geri