Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Arkadaşının İsim, Soyisim, Yaş ve Şehir bilgilerini alabilir miyim? Öylesine.
  2. Matt Murdock

Osmanlılar I Dünya Savaşını Kazansaydı Ne olurdu?

Senin gibi bir çocuk ciddiye almasa da olur. TYT tarih bilginizle millete tarih bilgisi vermeyin burada yavrum.
  3. Matt Murdock

Kusura bakma da Sıbyan Mektebini gerçek bir eğitim yeri olarak görüyorsan tarihi sen tiktoktan öğrenmişsindir. Sağda solda Osmanlı cahildi lafına karşı sunulan şeyleri görüp inanarak söyleyince argüman sunmuş olmuyorsun. Bu dediğin şey ''Mustafa Kemal İngiliz Ajanıydı'' diyen AKP seçmenleri gibi...
  4. Matt Murdock

Bunun kaynağı nedir? Halkın çoğunluğu 2 dil biliyordu mu diyorsun sen? Öyle bir kaynak hiç görmedim. 1 dil bildikleri bile şüpheli.
  5. Matt Murdock

Eee yani gelecekte ne olabileceğini mi tahmin etmişsin? Ortaokul düzeyinde bilgiler ile düz tarih yorumu yapmışsın sadece.
  6. Matt Murdock

Ben sana varsayımlar ile tarih yapamazsın diyorum sen insanlara totodan hayal kurmalarını istiyorsun. Marvel evreni arıyorsan hepsine binlerce cevap yazayım. Eğer gerçek cevap arıyorsan, bunun tek cevabı var; En ufak fikrin bile olamaz. Ha bak buna cevabım var. Biz olmazdık. 1724522932 Tarih...
  7. Matt Murdock

Yav bu mantık ile milyon tane alternatif çıkartırım sana. Marvel evreni değil.
  8. Matt Murdock

Varsayımlar ile tarih yapılmaz. Eğer 1. Dünya savaşına girilmeseydi kesinlikle 2. Dünya savaşını girilirdi. Sen girmesen bile zorla buraya yönelecekleri için mecburen girecektin. Onun sonuçları da 1. Dünya Savaşı'ndan bile daha kötü olabilirdi.
  9. Matt Murdock

Emir Timur'un Mısır sultanına yazdığı mektubu sizle paylaşıyorum

Zehmet etmişsin otur biraz dinlen hele
  10. Matt Murdock

Moğolları öven insanın rezil olması

Komikmiş, başka fıkra var mı?
  11. Matt Murdock

Moğolları öven insanın rezil olması

Dünyada övgüyü hak eden tek bir millet söylesene bana?
  12. Matt Murdock

Sahipkıran Emir Timur'un 619. Ölüm Yıldönümü ve Ölümü

Top 3 girecek büyük Hükümdar. Mekanı cennet olsun.
  13. Matt Murdock

Bu Harp Madalyası Orijinal mi?

Orijinal gibi fakat fiyatı çok fazla
  14. Matt Murdock

osmanlı avrupa devletidir?

Instagramda Celal Şengör videosunu görmüş galiba. Hiç de Avrupa devleti değildir. Osmanlı kendini öyle görüp, Balkanlara daha yakın şehirlere daha önem vermesi bunu böyle yapmaz. Balkanlardaki bir çok ülke zaten zamanı geldiğinde sana isyan edip bağımsızlıklarını aldılar. Onlardı Avrupa ülkesi...
  15. Matt Murdock

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

ok
  16. Matt Murdock

Sevicilik için işkence izleyebilme kriteri mi varmış.
  17. Matt Murdock

Oğlum embesil falan mısın sen ? Ben sana burada tarihi kıyaslama yapıyorum gelmiş 15 yaşında falan diyorsun ? Hitler senin aileni falan mı katletti de neyin tribini yapıyorsun ? Lisede öğretmeninin anlattığı bilgilerle sadece hitler katildir diyerek yorum yazıp gelmiş benim yorumuma laf...
  18. Matt Murdock

Yav ne alaka bilader ya, hayatım tarih kitabı okumakla geçti. Kafandaki lise bilgileriyle neyin forumundan neyin kafa kırdırmasından bahsediyorsun sen. Hitler hakkında insan öldürmesi dışında kaç tane bilgi öğrendin. Cevabı zaten 80 yıl önce diyerek sen veriyorsun. 1681325836 Ayrıca Hitleri...
  19. Matt Murdock

O zamanki nüfusa göre 40 milyon insan öldürüyor, gerisini sen hesap et... 1681325531 Nasıl ne alaka dostum, utanç duymaları normal diyorsun. Onlar Hitlerden utanç duyuyorsa biz bu mantığa göre Cengiz Han ve Timur'dan daha fazla utanç duymamız gerek. Hitler niye sevilmiyor üstte yorumda yazdım...
  20. Matt Murdock

Cengiz Han'ın yanında sayı bile değil.
Top Bottom