Arama sonuçları: *

• Users: Method
  • In Tarih
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Method

Ödevimde yardımcı olabilecek var mı ? Lütfen.

Yine söylüyorum. Benim konuyu açtığım kategori Tarih. Yardım etmeyecekseniz konuya girmeyebilirsiniz bile kimse sizi zorlamıyor. Sadece yardım istedim. @Mehmet Yılmaz abi konuyu kitler misin sana zahmet ?
  2. Method

Hocam yardım etmeyeceksen gelip benim burada yardım istemek için açtığım konuyu katletmen gerçekten mantıksız. Burası bir forum ve burada insanlar yardım ister, danışır, fikir alır ve dahası.
  3. Method

Dünya geliştikçe geride kalan düşünce budur aynen devam edin.
  4. Method

Tamam siz eski düşünceyle gitmeye devam edin. Dünya gelişiyor ama eski düşüncelerle devam.
  5. Method

Konuyu belirtirken ödevin diğer kısımlarında yardıma ihtiyacım olmadığı için yazmadım. Daha görünmeyen tarafları var oraları zaten kendim araştırıp yapıyorum sadece bulamadığım yeri sordum. 1709977040 Bilip bilmeden konuşmak kolay geliyor tabii
  6. Method

Millete yazdırmak değil, bilmediğim ve araştırıp bulamadığım için insanlara soruyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bil istedim.
  7. Method

Önerileriniz mantıklı geldi hocam chatgpt gerçekten aklıma gelmemişti :D Teşekkürler herkese.
  8. Method

Denerim hocam aklıma gelmemişti teşekkür ederim ama yine de başka tavsiyesi olan varsa güzel olabilir. Bakacağım şimdi.
  9. Method

Tarih performans ödevindeki konuda Hz.Muhammed dönemi savaşlarının İslam tarihindeki önemlerini yazabilecek var mı ? Uzun bir yazı olsa iyi olur. Teşekkürler. Bedir Savaşı Uhud Savaşı Hendek Savaşı Hayber Savaşı ve dahası gibi...
Top Bottom