Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

Ben ne dedim?
  2. Sakurajima Mai

Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar... 1686415255 Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59
  3. Sakurajima Mai

Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/ 1686413110 Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider 1686413185 Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede :unsure: 1686413467 İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti:)
  4. Sakurajima Mai

Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus...
  5. Sakurajima Mai

DA Forum kitlesinin geneli bilgi vermek yerine ya kendi vatanını kötülüyor yada durduk yerde sen Erdoğan'a tapıyorsun diyorlar. Hayır! Ben vatanımın değerini çok biliyorum, bunlar 2 yıl kriz görmüş hemen vatanı satacaklar.
  6. Sakurajima Mai

Doğuda hayvancılık yok diyerek sen iq ortalamasını düşürmüş olmuyor musun kardeşim? 1686412321 Gelişmiş ülkelerde nüfus yaşlı ama nüfusun yaşlı olması bana kalırsa gelişmişlik ifade etmez, genç nüfus daha çok önemli.
  7. Sakurajima Mai

Sen benden daha Türk olamazsın neticede şuan burada yabancı isim kullanan ve kendi vatanını çöp yapan ben değilim. 1686398182 Dediğine katılıyorum fakirler bakabileceği kadar çocuk yapmalılar veya bakamayacaksa hiç yapmamalılar ama durumu olan yapar ona karşı çıkmam. Ayrıca genç nüfus lazım...
  8. Sakurajima Mai

Mülteciler 100 yıldır topraklarımızda değil ya? Nüfus grafiğine bak çok hızlı artmış nüfusumuz-_-
  9. Sakurajima Mai

Doğuda hâlâ tarım hayvancılık yok sanıyorsun sen ya ne içtin de neyin kafası bu? Bu arada ben tarih belirtmemişim yani anlayacağın oku ona göre yaz
  10. Sakurajima Mai

Sen Türk müsün ki Senin ülken oluyormuş?
  11. Sakurajima Mai

Amerika gibi de olamayız ama Amerika'nın da sistemi çökecek hep böyle güçlü gitmeyecek. 1686384074 Kurtuluş Savaşı'nı ne hızlı unuttunuz?
  12. Sakurajima Mai

La az önce ekonomimizi kötüleyen siz değil miydiniz neden bir anda R yaptın:D
  13. Sakurajima Mai

Doğudaki adam tarla işleriyle uğraşıyor, hayvancılıkla uğraşıyor bunları yapacak adam lazım o yüzden doğuya gittikçe çocuk sayısı artıyor. Şimdi anladın mı? 1686382801 Ekonomik açıdan da doğru yönetim olursa fazla nüfus daha hayırlı ayrıca Allah vermesin bir savaş çıksa daha fazla askerin var...
  14. Sakurajima Mai

Nüfusun artması iyi bir şey, kötü değil. 1686382400 Kendi halkına akılsız diyenden bu vatana ne hayır gelecek acaba çok merak ediyorum.
  15. Sakurajima Mai

Çocuk yapan akılsız mı oluyor?
  16. Sakurajima Mai

Konu başlığında yazıyor, okumanı tavsiye ederim.
  17. Sakurajima Mai

Bu arada ben nüfus konusu açmışım birileri çıkmış Yunanların berbat ekonomisini övüyor.
  18. Sakurajima Mai

Bunu dediğine göre sen yerlerde sürünüyor olmalısın.
  19. Sakurajima Mai

Alım gücü olarak nerede önderler? Saçmalama Allah'ını seversen. 1686381436 Çok nüfus daha iyi ama...
  20. Sakurajima Mai

İstediğin kadar anlat anlamaz bunlar. Kıçı kırık Yunanistan bizden iyi diyor🤦 1686380827 Türkiye her yönden Yunanlarsa üstün. 1686380893 Yunanların alım gücü bizden iyi diyorsun yani?:D
Geri