Arama sonuçları: *

• Users: baltazar
  • In Tarih
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

Adnan Menderes Neden Asıldı Kafam çok karıştı

Orduyu yönetemediğinden sandığa gidemeden darbe yaptılar.
  2. B

Darbeyi kim yapar dostum sence?
  3. B

Halkın başta sevdiği bir adamdı. DP o oyu Amerika'nın verdiği destekle ve ekonomiyle halkı etkileyerek aldı. Ne zamanki özelleştirdiği fabrikalar kendini kısıtladı ne zamanki ekonomi kötüleşti ne zamanki orduya atıp tuttuktan sonra ordudan medet umdu ne zaman kemalistlere salladıktan sonra...
  4. B

Sağcı muhafazakardı evet.
  5. B

Amerika'nın Marshall yardımını alıp pek çok fabrika ve üretimi özelleştirip ya da kapatarak; köy enstitüleri gibi muhteşem bir olayı yerle bir ederek ilk ateşi yaktı. Orduyu temizleyip tamamen CHP karşıtı bir tavır alıp muhalefet medya kanallarını ve CHP'li yazarları, askerleri, generalleri...
  6. B

Amerika'ya kendi eliyle ülkeyi verip, Amerika'nın işi bitince silip attığı isimdir Adnan Menderes...
  7. B

Kendi sonunu kendi hazırladı.
  8. B

Düzgün mü?
  9. B

Sildim

Yarısı KızlarSoruyor yarısı Wiki'den direkt alınmış şey sence hak ediyor mu rehber olmayı?
  10. B

Tarih bilgim var TÜBİTAK’ta napılır

Dostum ortaokulda danışman bulman zor. Kendi başına biraz literatür tara, bol bol oku. Liseye geçtiğinde elinde hazır yarışma konuları ve bilgi birikimin olsun. Hem olgunlaşmış olursun. Tavsiyem bu yönde.
  11. B

Dostum liseli isen 2204'e katıl bi kendini dene, o deneyimi kazan. Adım adım çıkacaksın. Sen direkt en yüksek hedefi istiyorsun.
  12. B

Dostum en kötü liseye kadar dayanır oradan sözele yönelir. Sonra ülkesini değiştirmeye başlar. Böyle of'layarak değişmiyor.
  13. B

Konuşma İngilizcesi ve akademik ingilizce ayrı dostum. Haberin olsun.
  14. B

Dostum başvuru yaptım bitti olmuyor. Ya da ben çok bilgiliyim deyince iş bitmiyor. Akademik olarak bunu yazman gerekiyor. Zor bir şey. Hele ana dilin İngilizce değilken İngilizce akademik bir rapor yazman çok zor haberin olsun.
  15. B

Okulunun Erasmus programında olması lazım dostum.
  16. B

Neden?
  17. B

Dostum konu dağıldı. Tübitak, Teknofest gibi yarışmalara yarışmalarına son 2 yıldır katılmaya çalışıyorum. Sorun varsa etiketleyebilirsin.
  18. B

ERASMUS, Avrupa birliğinin yürttüğü bir program. Türkiye'de içinde. Devletimiz AB'ye para veriyor ve ülkemizdeki öğrenciler yurtdışında çeşlitli ülkelere giderek eğitim alıp projeler hazırlıyor. Diğer ülkelerdeki öğrenciler de bize geliyor vs.
  19. B

İtalya Neden Çok Güçsüz ?

Savaşmayı bilmiyorlar.
  20. B

Diğer ülkelerde de yarışmalar var evet. Araştırmak lazım.
Top Bottom