Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Öneri FİZİKİ ALTIN VS ALTIN FONU

yükseliş ve inişlerde oranlar aynı mı ? makas ücreti fonda daha az hem
  2. •KoRkMaZ•

Öneri FİZİKİ ALTIN VS ALTIN FONU

selamlar dostlar. altın alacağım ama çalınması vb etkenlerden korktuğum için fon almayı düşünüyorum. artış oranları aynı mı ? hangisi mantıklı bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim saolun
  3. •KoRkMaZ•

🟢 MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRDİ!

reis sen görüyon bizse bu işi yapıyoruz. illa satış oluyor lakin yüzdelik olarak çok düştü
  4. •KoRkMaZ•

🟢 MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRDİ!

tahminimce kademeli olarak düşürecekler. millet faize parayı koymaktan piyasa durdu. inşaat yapan kalmadı. arsa, bina satışları yerlerde
  5. •KoRkMaZ•

Midas ibraname hakkında soru

bi sorun olmaz ben muhasebeciyim. bunu imzalayarak alacak vereceğinin kalmadığını beyan etmiş oluyorsun. içeride alacağın kalmadıysa herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.kaldıysa da alamazsın bu arada
  6. •KoRkMaZ•

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

modlar bi b. bilmiyor ki geçengün bana msı anakart ısınıypr dedim ceza geldi ısındığını bilmeyen mi var sjıfsdjf
  7. •KoRkMaZ•

Yardım Maaş eksik yatması hk.

imza atarsanız alınması zor hocam. adamın insafına kalmış
  8. •KoRkMaZ•

önemli olan çıkarken. o kağıtta parayı ve mesailerin hepsini aldığınızı kabul etmiş oluyorsunuz hocam
  9. •KoRkMaZ•

kağıt imzaladıysan bişey yapamazsın malesef. bu arada pazar günleri resmi tatil yani çalışmak zorunda değilsin eğer çalışırsanda 2x yazılması gerekir. böyle şeyleri çıkmadan önce konuşmanız lazımeğer anlaşmazlık varsa da dilekçeye maaşımın ve mesaimin eksik yatırılması sebebiyle istifa ediyorum...
  10. •KoRkMaZ•

Öneri Su Satmak vs Kariyer ❔Tartışalım.

allah cezanı hahsfsgdfg
  11. •KoRkMaZ•

benim pp mi çalındı hocamm :D
  12. •KoRkMaZ•

buna ticaret denmiyor yalnız hocam. insanların iyi niyetlerini suistimal etmek denir. millet sana destek olmak için alıyor yani. madem ticaret yapacaksın. mükellef ol yine yap. yalnız acındırarak yapma
  13. •KoRkMaZ•

🔴 NAKİT PARAYA SINIR GELİYOR!

hatırlatma için olabilir. çünkü bize malimüşavirler sürekli bunu söylüyordu
  14. •KoRkMaZ•

🔴 NAKİT PARAYA SINIR GELİYOR!

bu zaten vardı biz firma olarak 6900 tl üstüne nakit işlem alamıyoruz
  15. •KoRkMaZ•

Öneri Altını fiziki mi bankadan mı almalıyım

hepsinden kar ediyorsun sadece oranları değişiyor. örn fon %35 artış yaşamış. fiziksel altın ise %25 yaşamış ocaktan itibaren. ayrıca fonda makas payı fiziksele göre daha az
  16. •KoRkMaZ•

Öneri Altını fiziki mi bankadan mı almalıyım

yanlış hatırlamıyorsam altın fonları daha karlıydı
  17. •KoRkMaZ•

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

siteden mi aldın
Top Bottom