Arama sonuçları: *

1. B

Yatırım için dolar mı ,Euro mu?

OHH zengin olma kolu da geldi neyse ben yatırım tavsiyemle pazartesi alacağım bakalım inşallah zengin oluruz.
  2. B

Yatırım için dolar mı ,Euro mu?

OOOO yatırım tavsiyesi geldi ben alıp geliyorum :D
  3. B

Öneri Tab Gıda 11 Lot Kzandırırmı

Aynı tc ile farklı bankalardan girerseniz 1 tanesi geçerli olacaktır diğerleri iptal olacaktır. Minimum kısmına 10 adet yazarsanız 10 dan az verirse size hiç vermez. O yüzden min kısmına 1 yazmanız daha doğru olacaktır.
  4. B

Öneri Tab Gıda 11 Lot Kzandırırmı

Öncellikle 11 lot almadınız 11 lot talep ettiniz 11 lot verip vermeyeceği daha belli değil. ikinci olarak da burada kazandırır diyebilecek veya kaybettirir diyebilecek biri yok ancak son halka arzlara bakıldığında kazandırabileceği söylenir tabi ki (YTD)
  5. B

Borsa için banka tavsiyesi

Borsa hesabına para yüklemek için alt sınır koyuyor, hesaba para yükledin diyelim bir miktarın altındaysa işlemin 10.45 den sonra alım emri verebiliyorsun gibi gibi saçmalıkları var telefon arayüzünde para çekme yükleme bile yok illa pc üzerinden girmen gerekiyor. Bunları birleştirince kullanmak...
  6. B

Borsa için banka tavsiyesi

Ben qnb kullanıyorum ama herhangi bir aracı kurumun da örneğin midas info gibi kullanabilirsiniz. Ziraatten uzak durmanızı tavsiye ediyorum...
  7. B

Gamemarkt Dava Açabilir mi ?

İllegal demek kanuna aykırı demektir. Ben size yukarıda da deim. Oyun hesabı satmak ya da valorantta hesap satmak yasaktır yazan bir tane kanun maddesi atın bana susucam. Bilmiyorsanız da insanları yanlış yönlendirmeyin. Eğer buradaki maddeleri satıcı kabul ettiyse ki etmiş gamemarkt buradan...
  8. B

Uyuşturucu kanunla yasaklanan bir şey. Bana bir tane kanun gösterir misiniz valorantta hesap satışı yasaktır diye :D Komedi misiniz nesiniz anlamıyorum gerçekten. Benzeştirdiği şeye bak.
  9. B

Neye dayanarak yok dediniz ki ? Şimdi şöyle bir olay var. Hesabı alan kişi ve gamemarktın arkadaşınızın geri aldığını kanıtlaması gerekiyor. Bunu yapmaları da dünyanın en zor işi bence. Zannetmiyorum yapabileceklerini. Ama kanıtları varsa sıkıntı olabilir.
  10. B

Dolar 9.27.

2023 diyemiyorum artık ümidimizi koparıyorlar...
Top Bottom