Arama sonuçları: *

1. C

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

Lafa bak bende 200k dan fazla var uğraşmak istemiyorum o yüzden satmaya çalışıyorum. Kanka dolandırıcı olduğunu sana ispatlıyım mı. Adama 12 tl teklif et gene verecek
  2. C

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Bu adam yazdıklarından ötürü rapor yemeyecek mi ey donanım arşivi? İftira var aleni. Yanlış bilgilendirme dahi olsun yemeyecek mı?
  3. C

Niyeti bozuk olmasa orada yazan Kuranı Kerimi görmezden gelip İslama laf etmiyor demez zaten
  4. C

Ey Beni Cehaletle Suçlayan kişi ; 1 - Elbette fikrini beyan edebilir. Ancak Benim dinime Alenen olmayan şeyleri varmış gibi iftira atıyorsa bu fikir beyan etmek değildir. İftira atmaktır. Ve iftira atamaz. 2 - o kadar sevgi pıtırcığısın ki İslama iftira atan bu adamı hayır İslama demiyor diye...
  5. C

Kuranı Kerim yazıyor orda hangi dinin kitabı? Allah,peygamber yazıyor. Görmek istemediklerinize kör. Duymak istemediklerinize sağırsınız. Daha okuduğunu anlayamayan insan- kaç tane din vardı bilmiyorsun sanırım- diyerek cehalet deminden vurmaya çalışıyor
  6. C

Yukarıda yazdıklarının neredeyse tamamını İslam Dini reddeder. Hatta reddetmekle kalmaz tam tersini emreder. Burada iki seçenek var ; 1- Alenen İslam dinini kötülemek isteyen bir art niyetlisin 2- İslamdan uzaktan yakından haberi olmadan iftira atan boş bir cahilsin. (Cehaletle açıklanamayacak...
  7. C

Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.
  8. C

Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
  9. C

Yoo görmüyorlar. Senin nerden haberin oldu
  10. C

Neyse artık piron 2028 seçimlerine hazırlanmalı bence. :D olmazsa 2032 :D o da olmazsa 2036 :D
  11. C

Öyleyse seninle aynı istikamette oy vermediğim için şükürler olsun. Seçim sonucunu gördüğünde üzülmene bir oy da ben katkıda bulunarak doğruyu yapmışım. Şu sözleri eden biriyle aynı yöne baksam gözlerimden utanırım.
  12. C

Söylediği cümleye biraz olsun kibir katabilmek için Allah'a iftira atmak... Ne kötü bir alışveriş. Sorsan ben öyle davrananlara atıfda bulunmak için ironi yaptım der.
  13. C

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Vaatler gerçekten çok güzel muhalefet olsa seçilirdi bence
  14. C

Zincir marketler tüm ürün etiketlerine zam yapmaya başladı !

Gelmedi o da zaten lafta kaldı
  15. C

Zincir marketler tüm ürün etiketlerine zam yapmaya başladı !

Devletin bunlara ayar vermesi lazım bence
  16. C

Bugün asgari ücret açıklanıyor !

Kanka adap öğreneceksem tanımadığım insanlara zavallılar,acıyorum size bide 5500 liranın 550 dolar ettiği ülkelerin elinde listesi olmayan birinden öğrenmeyi tercih ederim.
  17. C

Birader okumaya değer bulmuyorum.😀 Fikirlerini de merak etmiyorum. Vaktimi harcayacak kadar değerli görmüyorum. Hadi bb başka yere
  18. C

Senin anlayamadığın şey şu. Bu zam bir sonuç. Bu kadar fazla asgari ücretli çalışan varken (asgari ücret arttıkça asgari ücretli sayısı da artar) İstanbulda en kötü semtte bodrum dairenin kirası 4000 liraya dayanmışken insanlar 5500 liraya nasıl hayatta kalacak. enflasyon artacak zart zurt...
  19. C

Benim anlayacağımı sanmıyorsun demek, peki öyleyse sana bir şey sorayım? Asgari ücretle alakalı alınabilecek 3 ihtimalli bir aksiyon var. Zam yapmak, indirim yapmak ve sabit kılmak. Bu üç ihtimalle alakalı somut bir gerçeği kısa bir yazıda dile getirdim. Ama çok zeki ve çok harika ve çok çok...
Top Bottom