Arama sonuçları: *

1. D

Nays iadesi gelmeyen var mı?

Eyv hocam. 3 iş günü dolsun yazayım. Diger harcamalarda sıkıntı yok bu arada. Hepsiburada da böyle oldu
  2. D

Durum böyle, karttan nakit çekim yaptığım halde işlem detayında hepsipay yazıyor. Bu sorun olabilir mi? 3 iş günü de dolmadı henüz. 1699961159 Durum böyle, karttan nakit çekim yaptığım halde işlem detayında hepsipay yazıyor. Bu sorun olabilir mi? 3 iş günü de dolmadı henüz.
  3. D

Hayır hocam doldurmadım henüz. Hepsiburada dışındakilerin iadesi geldi
  4. D

Selamlar, son 3 gün içerisinde Hepsiburadadan yaptığınız alışverişlerde nays iadesi gelmeyen oldu mu? Benim Hepsiburada alışverişlerimin iadesi gelmedi
  5. D

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Sektör bu şekilde. 8-5 ya da 9-6 çalışıyor herkes. Ayrıca evden çalıştığım için sorun olmuyor. Cumartesi pazar tatil. Ben üniversiteye 69 binle girdim 10 sene önce.
  6. D

Sakarya üniversitesi mezunuyum. Finans sektöründeki özel bir firmada 09:00-18:00 uzaktan çalışıyorum. Yazılım sektöründe elemana aç bir ülkeyiz. Kariyer planınızda bilgisayar mühendisliğine yer verebilirsiniz.
  7. D

İlginç. Bilgisayar Mühendisiyim ben de. 4 yıl kadar tecrübem var. 4 katınız kadar maaşım var nerdeyse.
  8. D

Hocam kaç yıllık deneyiminiz var da bu maaşa çalışıyorsunuz?
  9. D

Altin Pi̇yasasından Anlayan Yardımcı Olabi̇li̇r Mi̇?

:D . Tl de durmasindansa her türlüsü yatırım bence :)
  10. D

sizin var mi hocam altinda yatırımınız?
  11. D

temmuzda altın 1450 olcak diyor. Hadi hayırlısı :D 1652307524 enpara, garanti ve iş bankası dün 905-910 bandında sattı:
  12. D

yok hocam satış tabii ki :) enpara, garanti ve işbankası 905-910 arasında gezdi :) 1652307281 hocam altın almanız faydanıza olur bence. uzun vade yatırımda altın üzmez :) ytd 1652307297 hocam altın almanız faydanıza olur bence. uzun vade yatırımda altın üzmez :) ytd
  13. D

hocam dün ve geçen hafta cuma günü garanti ve işbankası 905 tl den altın sattı. Yine bu civarlara düşebilir.
  14. D

Hepsiburada İade Sorunu

1,5 yıl kullandığım tws kulaklığı amazon iade aldı. Amazondan gerisi yalan :D
  15. D

Yardım 800 tl yi neye yatırabilirim?

Hazirani bilmiyorum ama uzun vadede üzmez diye düşünüyorum. YTD
  16. D

Yardım 800 tl yi neye yatırabilirim?

Hocam altına koy unut. Benim 29k para 53k olmuş 1 senede. YTD
  17. D

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Hocam ruble-dolar karşılaştırmasıyla mı Rusya'nın ekonomisinin küçüldüğünü düşünüyorsunuz? 1 dolar kaç japon yeni? Japonya dünya ekonomisinde başı çekiyor. Putin bütün yaptırımları göze aldığını söylemişti en başında. Ekonomik olarak da yaptırımlar olacağını biliyordu.
  18. D

Papara Netflix cashback ödemesini ne zaman yapiyor

Tercihinize bağlı. Anında da alabiliyorsunuz. Ay sonunda da.
  19. D

Papara metal kart alabilen var mı!?

Kendi çalışanları olsa gerek :D
Top Bottom