Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Bu ekonomide parayı neye yatırmak daha mantıklı sizce?

!Yatırım Tavsiyesi Değildir! Gümüş Olabilir Bence !Yatırım Tavsiyesi Değildir!
  2. Demacia'lı Master Yi

🟠Asgari Ücret Belli Oldu (22.102TL)

Bu iyi bir şey değil. Asgari ücret artması aç gözlü işveren ve üreticiyi üstüne birde ev sahiplerini iştahlandıracak.
  3. Demacia'lı Master Yi

2024’te ekonomi düzelir mi?

Kahinlik değil olacakları söylüyorum. Fransa yıkılmanın eşiğine geldiği zaman ve bu durum AB ye sıçradığı zaman şampiyonluk düşünmezsin merak etme ama GS'li olarak FB'yi görmek isterim şampiyon olarak üzüyorlar beni bile.
  4. Demacia'lı Master Yi

Kararımız bu yönde zaten ağustos ayında yaşanılacak 1-2 tatsız olay var fakat bu durumu eylül ve ekim ayının 20.günlerinde belirleyeceğiz. Güneydoğu da ki ve Suriye de ki olaylar bir yatışsın. Lise-Orta Okul-İlk Okul yine yüz yüze yapılır fakat Üniversiteler tehlikeli olacaktır işlerimizi denk...
  5. Demacia'lı Master Yi

Düzelir fakat çok ahım şahım değil. Ege depreminin yapılmasına az kaldı ve de keza önümüzde ki yıl çıkacak pandemi de çabası olacak. Fakat Çin ve Tayvan savaşı bir çok ekonomiyi derinden sarsacak. Asıl olan şey ise bizim ülkede ki iç karışıklık ve ani kur dalgalanması bir gün bakıyorsun 1$=1₺...
  6. Demacia'lı Master Yi

Dolar 24 TL! Bunun suçlusu ...

Aga biz ülkeyi 1-2 dolar için satmayız.
  7. Demacia'lı Master Yi

🔥 DOLAR 21.94 ₺ Çıktı!🔥

Aga € o.
  8. Demacia'lı Master Yi

🔥 DOLAR 21.94 ₺ Çıktı!🔥

Doların şu an benim gözümde ki değeri 40₺ ve ileride de kendi şahsi kanaatimce 100₺'yi bulur eğer bir önlem alınmaz ise.
Top Bottom