Arama sonuçları: *

1. E

Dolar kuru 2024 tahmin

seçime kadar 34 ü geçmez seçimden sonra 38 39 en iyi ihtimal
  2. E

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

Öyle bir ihtimal yok gelecek yil sonuna kadar
  3. E

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

570 dolar en iyi ihtimalle gelecek yıla 400 e düşer en iyi ihtimal zor da
  4. E

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

çok doğru seçime kadar risksiz çok temiz para seçimden sonra abd borsası
  5. E

Yardım Dolar mı yoksa faiz mi

Seçime kadar faiz çok mantıklı
  6. E

🔴 MERKEZ BANKASI GENE FAİZ ARTTIRDI!🔥

geçici olarak doları tutuyor bu kısa vakiti iyi değerlendirilmez ise şuan öyle oluyor sonu çok kötü şeylere yol açar
  7. E

BORSA İSTANBULDA İKİNCİ KEZ DEVRE KESİCİ UYGULANDI !!

Eğer savaş bitmez ve biz taraf tutmaya devam edersen borsa uzun sürer borsadan ziyade cebine de yansır resmiyette laik bir ülkeyiz tarafsız olmamız gerektiğini düşünüyorum ülkenin çıkarları için iki tarftar sivili vuruyor umarim en kısa zaman da barış olur
  8. E

Şuan Dolar alınır mı ?

Dolar altin vb şeyler paranın değerini korur düşerse alicagin şey de düşer artarsa ayni şekil git çorap al koy ama TL TUTMA
  9. E

Yardım internetten para kazanma

AGA yardımcı olurmusun nerden başlayabilirim artık evdeyim çok vaktim var ama hiç bilgim yok pcm de var 1688594481 nerden bilgi alabiliriz kral
  10. E

Bugunkü Merkez Bankası açıklamasından sonra dolar ne olur?

normal ülkelerde geçici bir para değer kazanır ama burası TR
  11. E

Faiz artırımı ekonomiyi iyi yönde mi etkiliyor?

Sadece 32 güne ilk o %40 veremez yoksa 20 milyon koyarsin 28 alirsin 1 yilda çalışmaya ne gerek var
  12. E

Faiz artırımı ekonomiyi iyi yönde mi etkiliyor?

Faiz artarsa geçici bir süre TL değer kaybeder enflasyon düşer ama fiyat hemen hemen aynı kalır yanı kalkıp dolar 15 oldu diye sigara 25 TL olmaz halka bir faydası olmaz geçmişte bunu yaptik dolar 8 tlden 4 TL'ye düşmüştü faiz yükseltmek maksimum 2 yıl içinde eğer bir çözüm bulamaz ise geri...
  13. E

Dolar Düşer Mi ?

mehmet şimşek önceden de bildiğimiz gibi faiz tarafında doğru olan o ama bu karar kısa sürelik bir çözüm faiz 25 olsa dolar 12 felan görür ama maks 2 yıl içinde geri çıkar o süreyi çok iyi kullanmak lazım ve 20 yıldır 2008 de düşürdük 2 yılda eski haline geldi bir işe yaramadı ve mesela memur...
  14. E

Altınımı dolara çevirmek mantıklı mı

Altın dolar endeksli TL değer kaybettiği takdirde ikiside artıyor altın çok fazla bir değer kazanmıyor
  15. E

📌 Erdoğan: "Petrol rezervi bulduk! Ekonomi canlanacak!"🔥

Bütün tuşlara basıyoruz son 10 gün efenim !
Top Bottom