Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Türkiye'de çalışma süresi 4 gün + 3 gün tatil olur mu?

sanayideki ustam bunu duysa gülmekten 5 kilo verir.
  2. Evren avcı

🚨 Kredi Kullanımına Sınırlama Geliyor!

tatil beldesi için sevindim cebine 2 kuruş para giren buradan ev alıyordu. peki bu yazlık tam olarak nedir? muğla da kendi memleketim villa almak istediğimde beni etkiler mi?
  3. Evren avcı

Ekonomide 3 yıllık yeni kararlar açıklandı! CB: "Enflasyonu düşüreceğiz!"

adam hem ekonomiyi bozuyo hem düzeltiyo keyfine ne eserse.
  4. Evren avcı

🚨 Hükümet, memurlara yeni maaş zammı teklifini açıkladı!

biliyorum zaten bunu zam vereceklerse memurların hepsine değil doktorlara versinler.
  5. Evren avcı

🚨 Hükümet, memurlara yeni maaş zammı teklifini açıkladı!

memurların yarısı işini bile adam akıllı yapmıyor. bence öncelikle fazla maaş doktorlara verilmeli. bir doktor yetiştirmek 6 yıl alıyor ve hepsi geçim sıkıntısından yurt dışına gidiyor. doktorlar olmadan sağlık sistemi çöker.
  6. Evren avcı

🚨 "Müjde! İlk defa ev alacaklara destek geliyor!"

betone para dökmeye devam. keşke bizde prefabrik tarzda evler yaygınlaşsa hem müstakil olucak hem de milyonlar dökmene gerek kalmıcak. 1691757438 doğrudur. 2018 eylülde dolar 6tl iken evi 250k ya aldık. şuan dolar kuru 27 yaklaşık 4,5k arttı dolar ama evin fiyatı 12 kat artarak 3 milyon oldu...
  7. Evren avcı

🔥 MERKEZ BANKASI FAİZ YÜKSELTTİ!

zamanında faizleri düşürmeyip gereksiz yere dolar bozdurmasalardı şuan ne bu enflasyon olacaktı ne de dolar bu kadar yükselecekti.
  8. Evren avcı

🚨 Tüm Kamu Kurumlarına Tasarruf Emri̇ Geldi!

bizim @KP ilçe belediye başkanına özel verilen passata el konup satılırsa o parayla 2 aileye daire yaptırabilirsiniz. sonuçta kıytırık bir ilçe belediye başkanı.
  9. Evren avcı

CUMHURBAŞKANI'NA YENİ YETKİ VERİLDİ!

OOOHHHHHHH POŞET ARTIK 1TL OOOOOOOHHHHHHH
  10. Evren avcı

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

çiftçi buğdayı 6-7ye zor satıyor. bunlar 200 gram ekmeği 7.5a
  11. Evren avcı

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

aga allah aşkına şunu babama anlatsanızya 500k para var faizte tutuyor. delirecem artık. yıllardır anlatamadım faiz saçma şey diye.
  12. Evren avcı

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

arkadaşlar elimde mevcut 1200tl var. altın alayım mı sizce. dolarda makas çok fazla. gram altın almak istesem üstünü ne kadar tamamlamam lazım?
  13. Evren avcı

📌 TÜİK Açlık ve Yoksulluk Sınırını Açıkladı!

bence her şey gayet ucuz (!)
  14. Evren avcı

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

2021 de olduğu gibi bir patlama olabilir ve bu sefer elimizde müdahale edecek çokta bir dolar yok. bende en iyisi elimdeki tl yi dolar vb. bir şeye çevireyim.
  15. Evren avcı

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

Birazda iş bulamayan gençlere iş bulma konusunda yardım etseniz hani akraba olmadan bir yere girip çalışamıyoruz. ama neyse sizi sandığa gömücez. bu günleri unutmıcam. ingilizem olmasına rağmen havalimanına işe giremedim ama merhaba demeye ingilizcesi yetmeyenler akrabalarıyla miss gibi girdiler.
  16. Evren avcı

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Hiçbir işe yaramayan internetinizi istemiyorum. istersen 100gb verin. Ana muhalefet te 5gb vaat ediyordu. İnternetin hızını olması gereken hıza çıkartın ben paramla alırım. Birde her şeyden gereksiz ötv almazsanız devlet destekli almamıza gerek kalmaz zaten.
  17. Evren avcı

🔥 Euro tarihi rekor kırdı! 🔥 1€ = 21 ₺

Nereden Nereye geldi Türkiye!!!
  18. Evren avcı

Ana Konu 🚨 2023 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! (₺)

Yok mu z kuşağından aday olacak birisi. olsa da kurtarsa bizleri.
  19. Evren avcı

1 Amerika Doları 10,0184 ₺

ablama 129tl ile dolar alalım demiştim.
  20. Evren avcı

Ağustos Ayı Yoksulluk Sınırı 9533TL Oldu

3.212 tl daha kazanırsam bu ay ki yaşam maliyetimi kazanmış olucam.
Top Bottom