Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

🟠 500 ₺ YENİ BANKNOT İÇİN HAZIR OLUN!

yani şimdi biraz mantıklı konuşsanız diyorum.aslında atatürkün parasını da atatürkü de değersizleştiren bizzat atatürkçülerin kendisidir.2002 den önce milyonlarla ölçülüyordu bu değer.bizim rte ye düşmanlığımız dini açıdandır. sizin ki ise hırsi açıdan.ha rte nin yıkılmasını istiyormuyuz? dini...
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

🔥 Abdullah'ın ödediği vergi dudak uçuklattı!

demek vergisini ödeyebilmek için eski kullandığı monitörleri anakartları satışa çıkardı bak üzüldüm şimdi bilseydim satılması için ön ayak olurdum
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

🔥 Türkiye, İslam Kalkınma Bankası'ndan 6,3 Milyar $ Kredi Aldı!

13. cuma türkiyenin karanlık yüzlerini açıklayan kurtlar vadisini izlemediniz mi hiç kardeş orda mehmet karahanlıyı infaz etmek için mason yılancılar tarikatını toplamak için üyeleri toplantıya çağırıyorlar.orda bir davet zarfıda devletin üst makamından birine gidiyor.kırmızı halıdan kendine...
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

🔥 Türkiye, İslam Kalkınma Bankası'ndan 6,3 Milyar $ Kredi Aldı!

faizle islammı kalkınırmış türkiye bunlardan bile kredi alacak duruma düştüyse vay halimize yakında kürdistana bağlanır burası
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

yani sıradan birinin sizi anlaması çok güç.madem o kadar rte düşmanısınız seçilmesini istemiyorsunuz geçen sene kazanamamıştı 2. turda chp nin desteğiyle tekrar rte seçildi.kimdi o ilk turda %5 oy alan eski chp li unuttum adını.onun oylar ona kaydı.istemseydi onun oylar yada mhp nin desteği chp...
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

yok kardeş ne ampulcüsü.biz Mehdiciyiz.ben sadece yorumcuyum. 1710760866 ayrıca ampülü biri patlatsın diye yorum yapanlardanım.sadece ampülü değil oklarıda kırmak lazım.:)
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

Hz. Tayyip suç senin diyorsa senindir. yalanmı söyleyecek yüce reis.çarpılmayasın dikkat et.
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

Recep Tayyip Hazretlerinin dediği gibi: ' Fakir çalmasını bilmiyor.Ondan fakir'.ampül çağında bir motosiklet bile alamıyorsan bu senin suçun kimsenin değil.
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

daha 'altın çağ' girmedik kardeş henüz 'ampül çağ'.daha çağ atlamadı dünya.ayrıca Hz. Mehdi senin 125 cc lik motorsiklet hayallerini gerçekleştirmek için getirmeyecek altın çağı.
  10. FatihinFedaisiKuruMurad

🔥 ($) Dolar 30 ₺ ye Dayandı! 🔥

türk vatandaşı olarak bende de tuhaflıklar var seziyorum.yamalı pantolanla geziyorum internete ayda 250 tl para veriyorum :DD
  11. FatihinFedaisiKuruMurad

🔥 ($) Dolar 30 ₺ ye Dayandı! 🔥

kim takar kardeş doları geçen gün 4 tlden alıyodum bugün ekmeği 7 tl olmuş a101 de
Top Bottom