Arama sonuçları: *

1. G

Halka arzdan zarar edermiyim

Güvenilir olanlar hangileridir hocam sadece değerini koruması için 1 aylık giricem ytd olan bir yatırım örneği var mı
  2. G

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

gram altın çeyrek altın yarım altın ya da bankadan mı altın alınır? Hangisinin kullanımını önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
  3. G

Yardım (Genel)HANGİSİ? Çeyrek altın, Gram altın mı yoksa bankadan mı altına yatırayım?

Buradaki kullanıcılarada yok göstermesi açısından bir konu açtım. Bende bir öğrenci olarak deneyimlerinizi paylaşmanızı ve bize yol göstermenizi istiyorum. Fiziki gram ya da çeyrek altınmı yoksa bankadan mı altına yatırmak. Hangisi bizler açısından daha faydalı olur? Teşekkür ediyorum şimdiden
  4. G

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

21 Yıl boyunca ipine takmadığı terörist sürtük dediği gençleri seçime 30 gün kala sırf seçimi kazanmak için bakın bakın gençlere vergi indirimi geldi oy berin yoksa ekmek su bile vermem size dermişsenine yaptığı açıklama( su 7 lira).( Ama seçimden sonra 4 kat zam yapıp acısını çıkarıcam sizden...
Top Bottom