Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Doların düşüşüne sevinmeyin.

Buna dolaylı müdahale diyebilirsin 1640028435 Akıllı jojuk seni
  2. Gordiac

Dolar 15,20 TL'ye düştü! Edit: 22:40 - 13,20 TL

Ülke olarak cahillik yapmayıp aklımızı kullansaydık yükselmediğini görürdük ama bu ülke ne yaparsa yapsın her alanda kendi cahilliği yüzünden yenilicek
  3. Gordiac

Olan şeyi net biliyoruz zaten ama demk istediğimiz o kadar kalıcı bir kur değil bir kaç gün sonra eskisini tekrar görür
  4. Gordiac

Anlatamıyorum bunu millete
  5. Gordiac

Sence en fazla ne kadar olacak bu dostum ? hafaya pazartesi okula git tekrar aynı kuru göreceksin ki grafiklere de bakarsan sürekli olarak devlet böyle saçma sapan hareketlerde bulunmuş zaten sonuç olarak dolar kazandırıyor
  6. Gordiac

Sonuç olarak orada doların kaybetmemesinden bahsediyorum tl'nin bile kendi ülkesinde değeri yokken ne diye bozuyorsunuz diyorum .. 1640025145 Bozun la bozun valla billa bozun nasıl olsa ben ağlamıcam uzun vadede sizler ağlayacaksınız tl'nin değeri dolar karşısında şuan ki yönetim ile ancak...
  7. Gordiac

Ya bacım sence dolar türkiye değer kaybeder mi ne olur olmaz bozmasinlar yine hadi düşüş oldu diyelim en fazla bir hafta takılır tekrar fırlar türkiye de tl haricinde hiç bir para düsmezzzzz
  8. Gordiac

La saçmalamayın sakın dolar bozayim falan demeyin bitersiniz hala aynı bir değişiklik yok
  9. Gordiac

Bankayı ise karıştırmadan nasıl dolar alirimalirim

Binance global olarak hesap açarak usdt alabilirsin tamamen normal dolar kuru ile birebir oynuyor sürekli denk yani illa sanal olarak yapmak istersen hem baktın hoşuna gidiyor coin işlemlerini de oradan yapabilirsin
  10. Gordiac

Dolar Rekor kırmaya devam ediyor (9,30 Türk Lirası) oldu

Her rekoru tersine kırıyoruz hep :D
Top Bottom