Arama sonuçları: *

1. GrandTurko

Mehmet Şimşek: "Merkez Bankasının Rezervinde Artış Oldu"

Sadece faiz arttırımı ile düzelmez, ekonominin düzelmesi için (özellikle liberal ekonomilerde) güçlü bir hukuk sistemi gerekir ki yatırımcının güveni artsın.
  2. GrandTurko

Mehmet Şimşek: "Merkez Bankasının Rezervinde Artış Oldu"

Rezerve satışı durduruldu, vergiye zam geldi, bana bu artış gayet normal geliyor. Asıl olan bu artışla beraber enflasyon ve dovizde düşüş, aynı zamanda alım gücünde artış olmasıdır. Bir kaç aya her şey netleşir.
  3. GrandTurko

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Ve ekonominin düzelmesi için özellikle hukuk sistemi lazım. Yatırımcıya güven lazım.
  4. GrandTurko

Ben iyi mi dedim hocam? Elbette kötü. Olay şu. Devletin sitesini çalmakta o kadar kolay değil (Bi de her ay rütin şekilde çalınıyor 🤣🤣). Fakat çalındığında da hiçbir şey olmamış gibi davranılıyor, garip değil mi :D Derin işler, çokta kurcalamamak lazım. 1688560170 Yani kimse sizin e nabız da...
  5. GrandTurko

Benim için çok önemli değil verinin çalınması, bir şey olacağını düşünmüyorum. Her zman biliniyordu. "En büyük mafya Devlettir." Lafını unutmayalım.
  6. GrandTurko

Hocam açık söyliyim benim çok umudum yok, düzeleceğini düşünmüyorum. FAKAT, bu hayatta en çok bağlandığım şey umuttur. Doları baskılamak için döviz satışının durdurulması, faiz açıklamaları. Hafize Erkan'nın ve Mehmet Şimşek'in açıklamaları. Benim yine umudum var. 1 tane ülkemiz var. Birbirimizi...
Top Bottom