Arama sonuçları: *

1. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Ne alaka kardeş kim alınmış üstüne mesaj bana gelmiş başkasına gelmişte ben ben mi alınmışım 1733471190 Bidaha yazmadı zaten baktı oltaya gelmedim saldı
  2. Handle

İlk defa Hisse senedi alıcam öneri?

Ben öyle gereksiz şeylerle uğraşmıcam hocam bildiğim projeleri olan firmalara yatırıcam babam savunma sanayide çalışıyor aselsas çok daha fazla büyüyecek inanılmaz projeler dönüyor arkada ytd ama hesap açamıyorum işte neyse paparaya gelicekmiş yakında ordan alırım artık
  3. Handle

Aga herkes hisseler hakkında konuşuyor ben o kısmı hallederim zaten ama kimse nereden alabileceğimi söylemiyor midastan alamıyorum annemin kimliği eski olduğu için olmuyor çiğli istiyor bankadanda alamıyorum daha önce yatırım hesabını açıp kapadıpım için iş Bankası tekrar açtırmıyor başka nerden...
  4. Handle

Öyle yapıcam zatende midastan hesap açamıyorum annemin kimliği çiğli değil bankadanda daha önce açıp kapatmışım diye yatırım hesabı açamıyorum alacak yer kalmadı herhalde 1732608080 Büyük firmalardan alıp unutucam türk hava yolları gibi
  5. Handle

Dostum bu sene lise son faizlede işim yok ben biraz altın biraz hisse alıcam 1732605566 Ben nereden alabileceğimi sormuştum ama sen hisse önermişsin
  6. Handle

ben reşit değilim annemin banka hesabından bi ara açmıştım geri kapatmışım herhalde şimdi uyarı veriyor daha açıp kapattın diye neden tekrar açtırmıyor anlamadım
  7. Handle

Büyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?
  8. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Hukuka yeni terim eklendi "seri mahkeme" anlamı ise para göndermezsen seriden kuruluyor
  9. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Demi lfwlmflwk
  10. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Bende öyle düşündüm de gene sorayım dedim merak ettim
  11. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Valla hocam ben sınavlara çalışıyorum urğaşacak vaktim yok dolandırıcıysa sileyim gitsin
  12. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Demi hem numara özel hem isim soy isim belirtilmemiş numaramı nerden bulmuşlar acaba uzlaşma dediğine göre davanın kapanması için para falan isticekler
  13. Handle

Bu mesaj dolandırıcı mı?

Böyle bir mesaj geldi gecenin bir vaktinde de bu numaramıydı hatırlamıyorum dolandırıcıdır deyip sildim onda Allah belanızı versin kızımın numarasını kopyalanmış bişeyler yapmış cinsel istekte bulunmuşsunuz bunun cezasını çekiceksiniz cart curt bir sürü şey vardı sildim ben onu şimdi bu geldi...
  14. Handle

🟢ENERJİ BAKANI: "YIL SONUNA KADAR ZAM YOK!"

Bu yıl başında size sağlam geçiricez demek bence
  15. Handle

yatırım yapmak istiyorum fakat güzel bir şey bulamıyorum (yatırım olarak)

Dostum sana tek bir şey söyleyebilirim altın
  16. Handle

Şuan altın bozulur mu

Şuan lık nakit buldum hocam gramları bozmucam ama 1 hafta sonra nakiti harcadığımdan dolayı lazım olup yine bozmam söz konusu olabilir
  17. Handle

Şuan altın bozulur mu

Peki 15 20 günde ne olur faiz falan diyorlar değişimden sonra artış mı olur azalış mu
  18. Handle

Şuan altın bozulur mu

Çok bişey yok 2 gram bozucam en fazla 2 gün bekleme hakkım var yoksa bugün bozucam çok bişey fark eder mi? gidişat nasıl yoksa direk bozayım mı
  19. Handle

Nays hesabıma para düşmiyor

TC falan her şey doğru hocam parada kesildi 25 dakka sonra para arıza dolayısıyla geri geldi
  20. Handle

Nays hesabıma para düşmiyor

Hesap limiti arttırmak için banka hesabımdan (İşbank) 1000 TL yolladım 10 dakika oldu hala düşmedi beklemem gerekiyor mu yoksa bir sorun mu var
Top Bottom