Arama sonuçları: *

1. Hudzell

💰 BAKAN ve MİLLETVEKİLİ MAAŞINA ZAM! 🔥

Tasarruf demek he. Bak bir şey diyeyim mi ben ne karmaya ne de ahirete bırakırım bu olayı. Dilerim ki ahını hala canlıyken bu milletten çeksinler.
  2. Hudzell

Paranızın değerini korumak için hangi yatırım aracını tercih edersiniz?

Bir arkadaş girebildiğim kadar borca giriyorum demiş aşırı mantıklı geldi çünkü bugün girdiğiniz borç yarından daha ucuz olacak. Eğer TL bazında alabildiğiniz kadar borç alırsanız bu en iyi yatırımdır. :D
  3. Hudzell

Yardım Robloxtan robux dolar bazıylamı çekilir tr lirasiylamı

Play store'da alınca TL'ye çeviriyor. Windows mağazasındaki uygulamasında da aynı şekilde. Ancak internetten doğrudan alınca bilmiyorum.
  4. Hudzell

Yardım Akbank ATM 13K MAASİ YUTTU ACİL YARDİM

öncelikle @Mehmet Yılmaz abi cidden aciliyeti olduğundan başlıkta belirtmek zorunda kaldım affola. Dostlar tek çalışanli bir aileyiz ve babama maaşı 2 parça olarak veriliyordu ilk parçası daha fazlaydı onu Akbank atmsine yatırmaya çalışınca 13k TL parayi yuttu. Bankayla iletişime geçtiğimizde...
  5. Hudzell

[REHBER] Bitexen ile 10 dakikada 50 TL kazanın.

Ula kimlik satma fiyatları da iyice düştü. Önceden bi 500 kağıt falan çıkardı niye şimdi bu kadar ucuza satıyoruz ki kimliğimizi ?
  6. Hudzell

Hisse alıp satma olayı ne

Yoktu hiçlikten başladım. Grafikleri ve mumları öğrenmeye çalıştım yanı sıra. Onun harici gündemi takip edip durdum. Ben RTA hisselerini alıyordum tabii o zamanlar 20 lira falandı şimdi 9 tl olmuş :D
  7. Hudzell

Hisse alıp satma olayı ne

Daha önce deneyimim oldu. Coin almak gibi düşün. Ama hisseler parça parça oluyor. Mesela 40 TL bir hisse gibi düşün. Bunun için tümmmm haberleri çok sıkı takip etmek lazım hocam. Benim bildiğim bir şey söyleyeyim. Salgın haberleri vs. çıktıkça duruma göre havayolu hisselerinde ciddi oynamalar...
  8. Hudzell

EBay'dan drop shipping yapmak mantıklı mı?

Hocam bu işte zarar da var. Üzülmeyeceğiniz bir para ile girecekseniz daha iyi olur.
  9. Hudzell

•Dolar ($) Yeni Haftaya Yükselişle Başladı!

Şaşırtmadı.
  10. Hudzell

Dolar Ve Euro Eşi̇tlendi̇

Türk lirası.
  11. Hudzell

AL SAT nasıl yapabilirim ?

Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 tl kar gibi.
  12. Hudzell

..........

Hocam bizde de çok vardı alıcı çıkmadı yani bu tür paralara olan hevesler bitmiş gibi o yüzden biraz dalgaya vurdum.
  13. Hudzell

..........

50 TL'ye alırım.
  14. Hudzell

DOLAR SERT ÇAKILDI !!!

Konunun hortlaması yerli olmuş :D
  15. Hudzell

Yardım En Hızlı Şekilde Nasıl Para Kazanırım?

10 Tl ile bile trading'e girse (gerçi uygulamalarda minimum tutar 100 TL) çarpanlı girerse kısa sürede katlar.
  16. Hudzell

Yardım En Hızlı Şekilde Nasıl Para Kazanırım?

Trading, blog yazarlığı, mining, sosyal medya.
  17. Hudzell

DOLAR SERT ÇAKILDI !!!

Aylar öncesinde bir analistin tahmini : 9.3 TL Daha yeni açıklanan italyan bankası tahmini : 11.2 TL Evet hocam kendi hayal dünyanızda yaşamaya devam ediniz.
  18. Hudzell

Grafikten anlayanlar bakabilir mi: Dolar 9.27 TL, ahval nedir?

Çok daha uzaktan bakılırsa evet öyle olacak gibi gözüküyor, ama kısa süreli frenleme gelmesi olası. Kimse öyle dur durak demeden çıkmasına izin vermez.
  19. Hudzell

Grafikten anlayanlar bakabilir mi: Dolar 9.27 TL, ahval nedir?

Kırıp ve orada tutunursa daha kısa zamanlı grafiklere göre konuşulunur, zaman geçtikçe nereye gideceğini öyle belirler. Tabii gündem de önemli.
  20. Hudzell

Ağustos Ayı Yoksulluk Sınırı 9533TL Oldu

5 Kişilik ailede olan birisi olarak yorumsuz kalmak tercihimdir.
Geri