Arama sonuçları: *

1. Jauvin

Asgarî Ücret 380$ Seviyelerini Gördü!

Yani doğru diyorsun ama doğal olanı yükselmesi işte o yüzden yükselmesi daha muhtemel :/
  2. Jauvin

Asgarî Ücret 380$ Seviyelerini Gördü!

Benim hiç ümidim yok bu konuda. Şu saatten sonra 10 altına düşmesi imkansız gibi geliyor. olsa olsa 10 olur ki ona da pek inancım yok. 1 hafta sonra tekrar 20 da olur 30 da olur bilemiyorsun ki. Ben kimsenin de sene sonuna kadar doların 18i göreceğini söyleyen duymadım zaten söyleyen de olsa...
  3. Jauvin

DOLAR 15.20TL! (Devamı Gelirmi?)

11.85 - 12 gördü
  4. Jauvin

Bugün 18 dolar kurunda 300 dolar aldım satmalimiyim

1 hafta sürmez geri yükselmesi.
  5. Jauvin

An itibariyle dolar 16.91 :/ [15.13'ken açıldı konu :D Hızına yetişemiyorum]

15 olunca anlamadım battığımızın dolar 6 olduğundan beri farkındayım zaten. Sadece bu kadar hızlı yükselmesi aşırı saçma.
  6. Jauvin

Konuyu açalı 7dk oldu 15.22 olmuş KFSALHASKLHG
  7. Jauvin

Ya ekonomi ile ilgili konu açmak istemiyordum zaten herkes ne kadar kötü ve ne kadar batık durumda olduğunu biliyor diye ama yani bu kadar hızlı 15de olmazsın. Hadi 15 oldun 15.13 niye oluyorsun gerçekten battık ya :D Güncelleme DOLAR 16,46 ??? 16,91 :D
  8. Jauvin

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

Aynı problem bende de var şaka gibi etrafımda bazen türklerden çok araplar var nasıl olabiliyor abi bu :D
  9. Jauvin

Gelin konuşalım biraz ülkenin gidişatını

Zaten çocuk yapma düşüncesi falan yoktu gelecekte şimdi öyle bir durumdayız ki ilerde bir çocuğum vs olursa aynı acıları çekmesin diye türkiyedeyken yapmam yemin ederim böyle bir şey yok ya sefalet içindeyiz.
  10. Jauvin

Dolar 9.31 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda.

9.32 oldu knk.
Top Bottom