Arama sonuçları: *

1. K

1 dolar 10.00 lira :(

2. K

Doların 10 TL Olmasına 0,07 TL kaldı !

dolar 10 tl olmaz dediler hayal dediler ne oldu gerçek oldu Akpartea hayaldi gerçek oldu
  3. K

Grafikten anlayanlar bakabilir mi: Dolar 9.27 TL, ahval nedir?

tutması için ekonomi lazım ve gel gör ki ekonomi yok :D
  4. K

Dolar 5 günde 30 kuruş arttı !

Artık şu gelirse bir şey olmaz bu gelirse ülke batar şuankinden daha iyisi yok diyenlere sesleniyorum ? Denediniz mi ? Denemeden yapmadan yargılamadan uzaktan sadece o olur bu olur bu gelirse şu olur diyorsunuz peki nerden biliyorsunuz ? Amerikan ajanı mısınız ? ne gelirse ülke batar...
  5. K

Dolar 5 günde 30 kuruş arttı !

Dolar 5 günde 30 kuruş arttı Dolar kurunda son günlerde yukarı yönde hareketler gözlemlenirken ekonomist Selçuk Geçer 31 Mart Yerel seçimlerinden ekonomide çok daha büyük sıkıntılar yaşanacağını söyledi. 2019 dan bu yana geçen zamanda dolar o zaman 5 tl iken şimdi 9tl 30 kuruş... Bir şeylerin...
  6. K

Türkiye G20 de artık değil

Türkiye artık ekonomik olarak ilk 20 de değil. Türkiye ilk 20 de değilken İranın ekonomisinin türk ekonomisini geçmesi beni şaşırttı. Hollandalıların dedikleri gibi ; https://pbs.twimg.com/media/Exa90ClXEAUuk7S.jpg
  7. K

Ekonomi nereye gidiyor?

usta uyarı yazıyorlar yapma bende yedim 5 kere böyle :D 1634208307 usta uyarı yazıyorlar yapma bende yedim 5 kere böyle :D 1634208355 ekonominin ileri gitmediği kesin
  8. K

Doların 9 lira olmasıyla fiyatlar ne olur? Ve şuan ekran kartı alınır mı?

shitcoin daha değerli 1634038596 kendi yandaş gazetelerini okumaya devam mı :D
  9. K

Doların 9 lira olmasıyla fiyatlar ne olur? Ve şuan ekran kartı alınır mı?

dolar 10 tl bandığını geçtiği zaman bilin ki iktidarda aynı şekilde o an değişecek SS alın dolar 10 tl olduktan sonra 2 ay içinde iktidar değişmezse suratıma s*çarsınız
  10. K

1 Venezuela Bolivarı Nasıl 2,17 Türk Lirası ?

Erdugan Erdugan Erdugaaaaaaaannnnnnnnnnnnn 1634035075 usta harbi soruyorum bak ciddi cevap ver paranı mı yatırmadılar hatanı anlayıp geri mi döndün anlamadım ben
  11. K

Dolar Olmuş 9 TL Pc Alınmaz Bu Zamanda

yılbaşında alır mısın bilmem ama başında alacağın kesin 1634027444 yılbaşında alır mısın bilmem ama başında alacağın kesin
Top Bottom