Arama sonuçları: *

1. K

🟠Asgari Ücret Belli Oldu (22.102TL)

Ben 20 bekliyordum iyi arttırmışlar yine. İçimden geçen, istediğim değil tabiiki ama zam yapmayacakları belli idi o manada.
  2. K

Sizce Türkiye'de Milyarderlere, "Servet Vergisi" Gelir mi?

Fukaralık vergisi çıkarda yinede zenginden vergi alınmaz.
  3. K

🔴 DOLAR ARTIK 32 ₺ OLDU! 🔥

Artık 100 olsada 2 sıfır atsalar, sarmıyor böyle.
  4. K

Dolar kuru 2024 tahmin

2024 Aralıkta 41,34 Gelsin benden
  5. K

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

14873₺ Bence ama ortalama değer 16238₺
  6. K

📌 Şimşek: "2026'da dev ekonomiler liginde olacağız"💰🪙

Ben vergi ile çözücek demedim yapacaklarını yazsın sonra vaadini açıklar anlamında söyledim.
  7. K

📌 Şimşek: "2026'da dev ekonomiler liginde olacağız"💰🪙

Sen önce seçimlerden sonra getireceğin vergileri bi açıkla bakalım.
  8. K

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Milletin sırtından birşeyler tırtıklarlar bunlar
  9. K

Zaten en başında demiştimki 24 bile olsa bunlar ani bi düşüş yaparsa falan risk almaya gerek yok. Not: Ani düşüşten kastım geçtiğimiz yıl bi sistem getirip 20 den 15e düşür müşlerdi 1 aylığına falan millet halay çekmişti o dönem gibi bir şey olabilir çünkü bakanlar vs değişiyor diye düşündüm.
  10. K

Dostum elimde naktim var bayramda kullanacağım, sence bu parayı kısa süre olduğu için nakit mi tutayım yoksa döviz mi yapayım bi karar veremedim. Süre kısa olduğu için riske girmeyeyim dedim dolar 4₺ arttı kayıp yükseliyor
  11. K

Yaz sonuna 27-30 seviyelerine çıkar yılbaşına 23 seviyelerine geri düşer diye düşünüyorum.
  12. K

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Eyt için başvuru yaptık, ardından dosya gönderildi evimize.
  13. K

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Hocam bu karar tam olarak nezaman yürürlüğe geçer? Babamda bağkurdan dolayı gün bekliyor 230 Bin borç gözüküyordu onu toplamaya çalışıyorduk.
  14. K

Merkez Bankası, madeni paraların gramajını düşürdü!

Kaybedeceklerini düşünüyormusun hala 😅 Yangın falan çıkar yine kazanır bunlar bak görürsün.
  15. K

🔥 Euro rekor kırdı! 21 ₺ ye yaklaşıyor! 🔥 1€ = 20,82 ₺

Bu insanlar anlamıyorki adama diyorsun dolar euro 20 oldu her şey pahalı. Adam diyor siz bir şey görmemişsin bizim zamanımızda bir gecede 300 lira zam yapıldı falan. Sonumuz yakındır hepimize geçmiş olsun. Eğer ki Marmara depremi yakın bir zamanda olursa vay halimize savaşta gibi olur ülke...
  16. K

Yıl sonu dolar tahmininiz nedir? (KONU GÜNCELLENDİ)

17.20 Ben düşüşe geçiceğini düşünüyorum.
  17. K

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

s22 şuan nekadar acaba?
  18. K

DOĞALGAZ UÇTU GİDİYOR

Herşeyi geçtimde abi 500₺ fatura ne gerçekten nası geliyor o para anlamış değilim. Fakat ciddi artış vad geçen yıl 160-80 olan fatura 280 lere dayandı bizdede.
  19. K

dolar 11,75 olmuş yükselmeye devam eder mi ?

Yılbaşında yükseliş bekliyorum ben bakalım. YTD
  20. K

Doların düşüşüne sevinmeyin.

Biliyorum hocam aslında kötü yapmadınız çünkü kur aşırı düşüşte şuanda ama satıcılar fiyat düşürmeyecek bir süre bu kesin, kurun düşmesi aslında kötü bir şey mevduatların kar oranı artıyor çünkü. Hakkımızda hayırlısı ama sana tavsiyem sürekli kontrol et düşüşte ürün vs bulursan satın al.
Top Bottom