Arama sonuçları: *

1. Leilike JR

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 4.358,42 TL- Oldu ONS - 3492.39 -🔥🔥🔥🔥

Altın alın yatırım tavsiyesidir YTD deyip kacmicam sorumluluktan
  2. Leilike JR

🔥 Gram Altın 4200 TL'yi Aştı 🔥

Bizim maaş iki çeyrek etmiyor ne hallere düştük olsun birikimde 10gr var
  3. Leilike JR

Am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüşte?

Emlak piyasası bizden beter malzeme çalma olayı var izinleri almak amacıyla memurlara rüşvet veriyor emlak büyükbaşları "tofu dreg" deniyor buna hatta bütün inşa edilen dairelein üçte biri boş millet karşılayamıyor alsa bile bazen yarım kalan evlerde oturuyorlar evsizlere bildiğin organ farming...
  4. Leilike JR

İnşeallah bir gün
  5. Leilike JR

1743840325 Evet bizdeki düşüş kötü eyvallah ama ilk olarak iki tarafta da düşüş var,ikincisi ben spesifik olarak am*rikadaki düşüşü sordum
  6. Leilike JR

Ben hiç bir zaman ülkenin kötü durumunu görmezden gelmedim,sorun sadece bize özel bir şeymiş gibi göstermeyin
  7. Leilike JR

Beyler ben ekonomiden anlayan birisi değilim en basit belli ucuzdan al pahalıya sat a*ple tek başına %9.32 nv*dia %7.77 değer kaybetti am*rikan borsasından bir günde 2.8 TRİLYON dolar eksildi,trump'ın ekonomi ile alakalı bir faiz oranlarını düşürmek istediğini bir de diğer ülkelere tarife...
  8. Leilike JR

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

gerçekten ekonomi stabil olmaya başladı,ama gerçekten kelimenin tam anlamıyla her türlü şeyden kısmalıyız cari açığın önünü alamayız yoksa
  9. Leilike JR

Altin almak mantikli mi?

arkadaşlar altından gerçek saf kar yapmak mümkün mü
  10. Leilike JR

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

sağolasın,ondan değil başmuallim olduğu için öyleydi
  11. Leilike JR

he doğru benim dedem en yüksek seviyeden emekli olduğundan öldüğünden anaannem 16k alıyor pardon
  12. Leilike JR

girmek için iltica yapan ben değilim aslanım
  13. Leilike JR

mümkün oldu mu alamanyaya ab ye kaçmayı çok iyi biliyonuz ama ;)
  14. Leilike JR

hadi tamam devlet yönetiyorlar diyelim hadi eyw asıl kırbacı memura verecen
  15. Leilike JR

Bu devlet belini düzeltmek istiyorsa en azından bunun acısını bir halta yaramayan memurlardan çıkarmalı 1713722920 hayır usta en düşük 10k
  16. Leilike JR

Silindi

elbette en kötüsü değildir de ama GSYH'i bir aylık bir en azından 750USD'ye çıkarmalıyız en önemli olan enflasyon değil enflasyon fiyatların artması da değil,fiyatların artış hızıdır,eninde sonunda 6 haneli paralara geri döneceğiz,sadece biz değil,dünya da asıl önemli olan shrinkflation'ı...
Geri