Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

($) Dolar, (€) Euro'nun önüne geçti !

almanya bankasının popülist kararları yüzüne oluyor faizi yükseltmeye çok geç başladılar sonuçlarını çekecekler enerji krizi var almanya sosyal devlet olduğu için onun parasını daha çok etkiliyor cart curt gibi durumlar
  2. LineaTurco

Bir Şey Alacaksanız Elinizi Çabuk Tutun!

Kardeşim insanlar telefon alırken alışkanlıklarına bakıp google göremedikleri için huawei bitti ama abd'de üretirse eğer adam telefonu o işçilik ücretine verirse piyasada yeri bile kalmaz iphonelar %40-50 zam alsın bakalım pazar payını gör sen borsada hisse senedini alan adam kalmaz. Dersen ki o...
  3. LineaTurco

Son Dakika ! "İktidar, asgari ücrete ikinci zam için sinyali verdi!"

Yav ne boş adamsın bir de ismin star trek aynen derin devlet aynen büyük güçler kanka erdoğan bizi onlara karşı koruyor değil mi o gitse daha beter oluruz. Ayrıca o laf attığın zelenski de şu an koskoca rusyaya karşı kaç aydır savunuyor ülkeyi. Ayrıca azcık git de bir sıralamalara bak halka...
  4. LineaTurco

Ana Konu 🔥 VEE.. ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! 🎊

Asgari ücret zammı da enflasyone sebep olur enflasyon paranın değer kaybetmesidir yönteminin ne olması önemli değildir. Mesela bunlardan biri para basmaktır çünkü para çoğalınca herkesde olur ki bu da değerini azaltır. Paranın herkesde olması asıl sorun asgari ücret 5500 olunca şirketlerin...
  5. LineaTurco

Ana Konu 🔥 VEE.. ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! 🎊

Para biter sigara alkole zam gelir
  6. LineaTurco

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

zamları indirmeleri mümkün değil de vergileri indirmeliler çünkü gerçekten kötü yere gidiyoruz bunun da sorumluları devletin gelirlerini düşürmeli çünkü sorumlusu devlet
  7. LineaTurco

"Yoksulluk sınırı 20 bin lirayı aştı"

kalitesiz peynir makarna yağ yemekten eridim artık yavaş yavaş zayıflıyorum hayır bir de sporcuyum gereken besini alamıyorum artık sofraya oturunca fakirlediğimizi hissetmeye başladım hiç bu kadar kötü bir zaman görmemiştim
  8. LineaTurco

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

bu piyasada para dışında her şeye yatırım kazandırır kral övünmeye gerek yok :D
  9. LineaTurco

Atatürk'ün Ekonomik Politikaları Hakkında

https://www.researchgate.net/profile/Ozer-Ozcelik-2/publication/295073693_Ataturk_Donemi_Ekonomi_Politikalari_Afyon_Kocatepe_Universitesi_Sosyal_Bilimler_Dergisi/links/56c6da3908ae8cf82900b44d/Atatuerk-Doenemi-Ekonomi-Politikalari-Afyon-Kocatepe-Ueniversitesi-Sosyal-Bilimler-Dergisi.pdf Bu...
  10. LineaTurco

Binance Yeni Kampanya (100$) Ödüllü

Kanka binance senin 50 dolarına göz dikmez 24 saatlik hacmi https://coinmarketcap.com/tr/exchanges/binance/ Bu linkte yazan para 24 saatte yapılan işlemler sadece ki çoğu büyük yatırımcı çok fazla al sat yapmaz ben sana söyliyim
  11. LineaTurco

Kur sabitlendi mi arkadaşlar

Neyine teknik analiz yapıyorsun kurun dolar/try paritesinde teknik analizin tuttuğunu 1 kere dahi görmedim
  12. LineaTurco

Sizce dolar yine yükselir mi?

Yıl başında amerika faiz arttırması bekleniyor ondan dolayı yükselir diye düşünüyorum bir de yılbaşı zamları gelecek ondan dolayı dolar yükselir tahminimce alacağını parayı dolara endeksleseydiniz keşke YTD
  13. LineaTurco

Dolar 14,36TL oldu. Düşünceleriniz?

Sebi mi inandırcam kardeşim ya sen japon arabalarının her parçasının japonyada üretildiğini sanmaya devam et mesela Toyota'nın tüm parçaları japonyadan motorundan farlarına kadar hepsi Japonya'da üretiliyor aynen
  14. LineaTurco

Aynen kardeşim her şeyin japonyada üretildiğini sanıyorum nereden bildin bir de oto tamirciye arabaların ne malı olduğunu bilmediğini söyledim nerden bildin?
  15. LineaTurco

Hocam bakın çoğu ülke dolarla ilgilenir japonların umrunda değilse neden kuru sabitledi o araba parçaları amerika üzerinden gidiyor japonyaya veya koreden ama ortak kullandıkları para birimi dolar petrol mü alcaksın dolarla almak zorundasın sizin o anlattığınız hikayeler amerika 2. Dünya...
  16. LineaTurco

Şu anda yatırım yapmak mantıklı mı?

Altın almanız mantıklı olabilir onsu değer kazanınca paranız da kazanır tabii ki yatırım tavsiyesi değildir
  17. LineaTurco

Halka Arza nasıl katılıtım?

kardeşim şimdi halka 5000 hisse arz ediliyor ben bu 5000 hissenin 100 tanesini almak istiyorum diyelim ondan önce onun halka arzına katılmalıyım nasıl katılırım oaly o alı msatım yapacağımı ben de biliyorum
  18. LineaTurco

alım satım yapmak haram değil diyanetin sitesinde yazıyor sen alım satım yapıyorsun
  19. LineaTurco

Konuyu hortlatıyım bana da lazım bu bilgi
  20. LineaTurco

18 Yaşından küçük bir insan için para kazanma önerileri

ayn ders çalış hocam şimdi kazandığın paralar ile ne yapacaksın ki ben de pc almak için borsada para kazanıyordum dedim ki alcam da ne işe yarıcak dedim artık erasmus ve yurt dışı için para kazanıyorum yani amaç nedir?
Geri