Arama sonuçları: *

1. Lisser

Euro Yükselişe Geçti! 25.51 TL🔥

Diyorum ya işte, seviniyorum ben açıkçası. Bu halk daha beterini gormeyi de hak ediyor.
  2. Lisser

Euro Yükselişe Geçti! 25.51 TL🔥

Buna sevinecegim aklima gelmezdi, biraz da hala daha verenler dusunsun. Daha da artmasi dilegiyle ki articak, ettiğini bulsunlar azıcık.
  3. Lisser

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Kazanmaya en yakın olduğumuz seçimdi, bile isteye verdik. Elimizdeki imkanları kullanmadık. Bazılarında hala daha koltuk sevdası var, meclise terörist girerken bile.
  4. Lisser

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Oğuzhan abi merhaba Öncelikle akpartili değilim
  5. Lisser

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Npc olduğunu dusunmeye basladim
  6. Lisser

Gözünü seveyim sus. Bak nolur sus ne güzel sohbet ediyorduk yine kıl oldum
  7. Lisser

Senle burda saatlerce tartışmak vardı ama dediğim gibi konuşmak bile istemiyorum. Hedefin belli
  8. Lisser

Ne desen anlamaz boş ver. Malum partiye oy vermeye devam etsin
  9. Lisser

Eveeeeeeeeet başliyoruz.
  10. Lisser

Altın musluk gibi daha önemli seylerimiz var o.O2
  11. Lisser

Doları gorene kadar her şey okaydi. 800 milyon dolar ne ya
  12. Lisser

Ankaparkin maaliyeti ne kadar oldu? Bilmediğimden soruyorum
  13. Lisser

En komiği de bu olanlara ses bile çıkaramıyor olman. Yahu sırf animasyon yaptığı için göz altına alınan bile var. Düşün yani video için animasyonlar yapıyorsun uğraşıyorsun cumhurbaşkanına hakaretten dava açılıyor. Muz cumhuriyeti Daha bu ülke öyle 5-10 yıl gibi komik rakamlarla düzelmez. Şu...
  14. Lisser

Yardım İnternetten nasıl para kazanılır

Tasarımla ilgili programlar kaldırmaz, valorant hiç kaldırmaz reklam izleme vesaire olayı da zaman kaybı, maalesef tek çareniz sistemi yükseltmek şuan duzgun bir sistemle hafif hafif para kazanabilirsiniz, tasarım işini falan cozersen zamanla PC parasi bile çıkar
  15. Lisser

40lira günümüzde ne ki hocam 😃 + fps oyunları oynuyorsan pasif gelir manasında valorant hesapları kasıp satabilirsin. 20level hesaplar 50-60 TL'den falan gidiyor ortalama, kasmasi da 1 hafta falan sürüyor oynama surene bagli tabi
  16. Lisser

Reklam izle, anket çöz, onu bunu indir falan bunlar boş iş. Zamanınızı çalmaktan başka bir şey değil. Tasarım, yazılım gibi alanlarda kendini geliştirmeye bak freelancer olarak çalış
  17. Lisser

Para kazanma uygulamaları

Yandex Toloka diye bı sistem vardı sana görevler veriyordu ona bağlı para kazaniyordun fazla göz gezdirmedim ama arkadaşım 300-400 lira kazanmıştı bı süre içinde bı bakmani öneririm
Top Bottom