Arama sonuçları: *

1. M

Borsaya Girmek İçin Öneri

10 bin lira koy, başla. Kaybetmeyi göze al. 1 sene içinde 20-30 yapabilirsen devam et ekle.
  2. M

bes emekli olan aylığı ne kadar ? 2024

Onu sözleşme maddelerinden okuyun. 1710337571 Maaş olarak almayı tercih ederseniz orada size maaş olarak verilecek tutarda yine katkı payı ve yatırım getirilerine ilave olarak devlet katkı payı ve getirilerine göre bir maaş alacaksınız.
  3. M

bes emekli olan aylığı ne kadar ? 2024

BES ile prim bambaşka olay, alacağın para katkı payına ve getirilerine göre şekillenir.
  4. M

Borsa işine girmek mantıklı mı?

Yatırım tavsiyesi suçtur. Girecekseniz her şeyi göze alarak girin.
  5. M

🚨 BİTCOİN 63.000 DOLARI GEÇTİ! 🔥

Ailemin borçları yüzünden daha 4-5 ay önceden sattığım 7 adet Solana ya içim yanıyor. 5000 TL ye satmıştım o zaman 7 tanesini. Şimdi hala elimde olsalardı yaklaşık 30000 TL olmuş olacaktı.
  6. M

Dolar kuru 2024 tahmin

40-45 arası.
  7. M

Türkiye'de çalışma süresi 4 gün + 3 gün tatil olur mu?

Özel sektördeyim 6 gün çalışıyorum 5x9 + 1x5 saat (Bunlar minimum süre) Öğle arası veya herhangi bir mola yok, iş varsa yapmak zorundayız, olmadığı zamanlar mola sayılıyor.. Bazen günde 30 dakika bile boşluk kalmıyor, bazen yemeksiz akşam ettiğimi biliyorum.. Kendime ve sevdiklerime zaman...
  8. M

Dolar mı daha karlı yoksa gram altin mi

Bynogame gibi yerlerde satarak.
  9. M

Gülen arkadaşlar olmuş. 1 ay önce 25000 e bıçak alan arkadaşım (Cebinden para koyarak aldı) şuan aynı bıçağı 40000 e rahatlıkla satabiliyor. Varsa bu kadar getirisi olan bir şey koyun gitsin.
  10. M

İkisi de değil. CS den item al.
  11. M

5 k nakit paraya yatırım fikri arıyorum

Peynir, et, süt, ekmek gibi ürünler.
  12. M

Dolar 18'e dayandı ! 1 $ = 17,92 ₺ !

Beklentim 75 Baz puan.
  13. M

Diş Hekimliği Maaşları

Ben bu sene mezun oldum sayılır, son 1-2 sınavım var. DUS düşünmüyorum çünkü hiçbir getirisi yok doğru düzgün. İleri uygulamalar öğrenmek için DUS gerekmiyor bana göre. Ha endodonti ile ortodonti ayrı konu ona bir şey diyemem, özellikle ortodonti. DUS a hazırlanacak olsam sadece Protez i...
Top Bottom