Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

Ben sana anlattıkça sen aynı yerde sürekli sekip duruyorsun. Aynı mantığınla aynı cümlelerinde kendinle çelişmeye devam ediyorsun. Daha fazla sana laf anlatmaya çalışmayacağım, anlayan anladı zaten dediklerimden. İyi forumlar
  2. Mert Özkaya

Anlamak istemediğin bunun bir piyasası yok. 10K'ya e-ticaret sitesi yapan da var, 200K'ya yapanda var. Sence bunların arasında herhangi bir hizmet farkı yok mu? 10 yıldır bu işteyim diyorsun kurduğun cümlelere ve mantığına dön de bir bak.
  3. Mert Özkaya

Olum? Üslubunu bil de konuş karşında sokak arkadaşın yok. Simit mi satıyorsun neyin piyasası bu. Bu devirde 5K'ya iş yapan varsa yapsın beleşe daha iyi. Bu ilan-talep meselesi değil. Öyle kazanmayı düşünüyorsaniz düşünmeyin bile. Talep olur ve yapar verirsin, ücretini de kendin belirlersin. Bu...
  4. Mert Özkaya

Yapan tanıdıklarım var. Lakin herkesin kendi fiyatı, kendi kodu. Sen yazarsın 5k, başkası yazar 20k. Anladın mı? 10 yıldır bu işte olman bu işi iyi yaptığın anlamına veya çok iyi bilgi sahibi olduğun anlamına gelmediğini biliyorsundur diye düşünüyorum.
  5. Mert Özkaya

Senin öğrenmen 1 sene, benim öğrenmem 3 ay. Her zamanki gibi kendi yeteneklerini ve hayatını baz alarak konuşuyorsun. Öyle bir yorum yapıyorsun ki, sanırsın yazılım öğretmenliğinde master yapmışsın. Ben yarın bir web sitesi yap ve sat diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Arkadaş iş...
  6. Mert Özkaya

Sağ ol ben yaparım, paramı da kendim alırım. Bu işler çevreye bakar. Eğer çevren varsa kazanırsın. Senin çevren yok iş yapamıyorsun diye arkadaşa gereksiz öneriler verme. Belki çevresi var? Üye hakkında tam bilgi sahibi olmadan kendi hayatını baz alarak öneriler veremezsin.
  7. Mert Özkaya

Yanlış yönlendirme milleti. Yazılımdan, müşterin olduğu sürece çok para kazanırsın. Basit bir web sitesi tasarlayıp kodlamaya şu an en az 10K para istiyorlar.
  8. Mert Özkaya

Marketlerin raf fiyatını belirleyen 13 markaya 878 milyon TL ceza kesildi !

Resmen ceza ve vergi üzerinden geçiniyor Türkiye😀
  9. Mert Özkaya

Binance mi? btcturk mu?

Binance TR kullanıyorum yıllardır, bir hatasını görmedim açıkçası.
  10. Mert Özkaya

Asgari ücret zammına ilk tahmin geldi

Ağaç olmayan park mı olur yahu😀 Haklısın, karşılaştığım çok oldu.
  11. Mert Özkaya

Park çok fazla diyorsun ve ağaçlık alan yok diyorsun😀
  12. Mert Özkaya

Ankara soğuk ama kaç senedir yaşadığım için soğuk hissetmiyorum. Antalya falan çok sıcak gelir bana. Bu arada Ankarada adım attığın yer park. Evimin yakınında 6 tane park var.
  13. Mert Özkaya

Mavi göl:)
  14. Mert Özkaya

Ankara da kiralar öyle ki. Çok pahalı değil. Daire bir yakınımın hatta. Bir çok daire var 2K aşağısında. Daha 1 ay önce kiraya verildi. 1664891230 Tek eksiği denizi be😀 O eksiği de göksu falan kapatır.d
  15. Mert Özkaya

Bir tane kapalı odası yok. Cadde kenarında.
  16. Mert Özkaya

Ankara da bi daire var hızlı tren istasyonunun yanında altında bim,a101 var. 50metre yakınında 3 tane fırın var. Otobüs durağı da dibinde 1 dakikalık yolda. Ve kirası 1500 TL😀
  17. Mert Özkaya

"Asgari ücrete Aralık'ta en yüksek yüzdeli zam geliyor !"

Asgari artar 1 ay sonra her şeye zam gelir. Kısır döngü alıştık artık.
  18. Mert Özkaya

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

En düşük memur maaşı 10k civarı olacak, asgari henüz 4k. Yani anlayacağın arada fark var.
Top Bottom