Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Milyoner Olmak için ne kadar servet gerekir?

Türkiye de milyoner olmak için 1 milyon TL gerekli en az. Dünya da milyoner sayılmak için de 1 milyon $ gerekli en az
  2. OrkunJJ

🚨 Tüm Kamu Kurumlarına Tasarruf Emri̇ Geldi!

Kaydettim akşam eve geçtiğimde izlerim.
  3. OrkunJJ

Bu ülkede boş koltuk bile ekonomiyi daha iyi yönetti. İşte ne dersen boş. Anlamak istemiyorlar çünkü işlerine gelmiyor.
  4. OrkunJJ

Valla tasarruf güzel bir şey. Ama gereksiz makam araçlarından, seçim zamanlarında vs. parti belediyelerin yapmış olduğu seçim propagandası giderlerinden kıssalar zaten yeter. Normal memur olarak çalışan personelinden ne istiyorsun. Devlet memurunu rahat ettirecek ki devlet işlesin. Personel...
  5. OrkunJJ

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

7 Temmuz 23:59 a kadar diyordu bir yerde. Yarın olmaz sanırım.
  6. OrkunJJ

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

150K evlilik kredisi çek parayla düğün yap ev dizmeye harca gel 5 yıl boyunca bana çalış diyor niye mecbur olasın? Alım gücün olsaydı kredi çekmeye mecbur olmazdın hocam bu açıdan düşün.
  7. OrkunJJ

Emekli maaşlarına zam yapa yapa dengesini altüst ede ede 8 bin küsür gün çalışmış babam ile 5400 gün çalışmış herhangi bir emekli ile aynı maaşı almasını sağladı. Nerede adalet? 3 bin gün boşu boşuna çalıştı, o kadar sene boşuna sigorta cart curt ödedi karşılığı yok.
  8. OrkunJJ

Şuan Vodafone da aktif kullandığım aboneliğimde 18GB internet var. Geçen sene Nisan ayında 60TL ile başlamıştım aboneliğe. Bu Nisan'ın 30 unda taahhütüm doluyor. Her ay giderek arttı son ay 100TL oldu faturam. Taahhüt bitince 240TL olacakmış. Yeni taahhüt yapmak istediğimde en ucuz paket 180TL...
  9. OrkunJJ

Soğan olmuş 30TL şu saatten sonra anca ekmek ile devam...
  10. OrkunJJ

Yıllar yıllar yıllar önce geldi koltuğa oturdu. Her seçim döneminde hep vaat hep vaat. Bizim yani gençlerin çıkarına olan bir şeyin yapıldığını görmedim. Ülke ne hale geldi, bu hale getirenler onlar hala daha düzelteceğim şunu bunu hedefliyoruz şöyle böyle olacak diyor. İnanmayın, kanmayın...
  11. OrkunJJ

Akp'den seçime yakın ekonomi ve asgari ücret açıklaması.

Asgari ücret %30 artıyor tüketici ürünleri %40 zamlanıyor. Bunu anlayamıyorlar ya da kasıtlı yapıyorlar.
  12. OrkunJJ

🔥 Dolar rekor kırdı ! En yüksek seviyeyi gördü !

Xiaomi Mi Mix 2 var bende de. MIUI 12.0.1 de kaldı bir atamadılar yeni sürümü. Arayüzde buglar dışında hala taş gibi. Batarya ömrü tahmini %80-85 arasında 2019 da almıştım.
Top Bottom