Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

🔥 DOLAR ARTIK 30 ₺ OLDU 🔥

Zaten şu KKM mevzusu iyice bitsin anında olacağı bu hocam. 1704969101 Hastaneler rahatmış, dün gece Instada gördüm Samsun Çocuk Hastanesi tıklım tıklım millet en az 1 saat sıra bekliyor, 4 tane doktor kalmış hastanede 4 tane! Sen doktoruna giderlerse gitsinler dersen olacağı bu. :D
  2. PurpleWebb

🔥 Araç Sahipleri Dikkat! Yeni Vergi Gelebilir!

Nefes alma vergisi ne zaman gelicek acaba diye sabırsızlıkla beklemekteyim.
  3. PurpleWebb

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Harbi cinsiyet değiştirsen daha ucuza gelir kdkdkdkdkd
  4. PurpleWebb

pc parçalarına zam gelicekmi?

Ocak ayinda asgari ucrete ve memur maaslarina buyuk oranda zam gelecek, buna bagli olarakta vergilere, cezalara, haliyle her seye zam gelecek maalesef.
  5. PurpleWebb

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Ulan ne güldüm yaaaa hahahaha
  6. PurpleWebb

Bence de baya STONKS olmuş hayırlı olsun. :) Dediğim gibi bişi almayı düşünen kim varsa gerekirse af edersiniz ama bir tarafını yırtsın alsın vallahi pişman olursunuz, bir arkadaşınız olarak söylim. :)
  7. PurpleWebb

O değilde ne alacaksanız fiyatlara yansımadan kredi mredi çekin ek hesap kullanın eksilere girin kredi kartını patlatın ama alın harbi sonra pişman olursunuz.
  8. PurpleWebb

Süleyman Soylu oooohhh ooohhhh videosu.
  9. PurpleWebb

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Tanrı yardımcın olsun, işin zor :D
  10. PurpleWebb

🚨 Ekonomi yönetimi artık Mehmet Şimşek'te!

Umarım başarılı olur da ekonomi az da olsa rahatlar. Bakalım önümüzdeki süreçte neler olucak.
  11. PurpleWebb

Dolar sizce ne olur ?

Veteran falan değil artık "Nightmare" zorluk seviyesinde yaşayacağız ülkede. Bir kuru ekmek için Doom Eternal gibi birbirimizi keser biçeriz artık.
  12. PurpleWebb

ucuyoh gacıyoh yeenim ehonomi coh eyi suvan battise memlegedi satmah len acız ama togg var len cıkra telüfunu len
  13. PurpleWebb

Hahahaha gram üzülmüyorum dewamkeeeee sjsjssjsjsjsj
  14. PurpleWebb

Kader işte ne yapacaksın...
  15. PurpleWebb

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan, ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet. Dünya üç beş bilgisizin elinde, Sanırlar ki tüm ilim kendilerinde... Üzülme, eşeği eşek beğenir, Bir hayır var sana bana kötü demelerinde... -Ömer Hayyam
Top Bottom