Arama sonuçları: *

1. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Steam'de eğer ki oyunun satıcısı Türkiye'de değil ise KDV eklenmiyor mesela. Aynı durumun OpenAI için de geçerli olması gerek değil mi?
  2. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Türkiye bazlı olmayan bir firma nasıl KDV'ye tabii tutuluyor? Muhasebe bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi gerçekten merak ettim.
  3. RTX3070

Bankaların yurtdışından para alma işleminde farkları var mı?

Amerika için olan var mı?
  4. RTX3070

Bankaların yurtdışından para alma işleminde farkları var mı?

Hesap açacağım ama hangi bankadan açsam bilemedim. Western union vs kullanmayacağım sadece EFT, ayrıca Wise gibi bir şey de kullanmayacağım. Bu işlemde herhangi bir banka diğerinden iyi vs. gibi bir şey söylenebilir mi yoksa hepsi genel olarak aynı ücretlerle vs mi çalışıyorlar? Konu hakkında...
  5. RTX3070

Mb faizi 100 baz puan daha düşürdü !!!

Benim anlamadığım bir olay var burada, bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Tamam faizin düşmesi iyi bir şey çünkü bakarsak ekonomisi iyi ülkelerin faizleri hep düşük ama sorun şu bizim ekonomimiz iyi değil. Dönen para o kadar fazla değil. Bankalara yatırımlar azalınca para nereden daha çok...
  6. RTX3070

Yeni vergi paketi yazılımcılar için bir şey ifade ediyor mu?

Sorum başlıkta, yazılımdan kaç TL vergi çıkar diye hesaplama yapıyordum ve yeni vergi paketinin çıktığını gördüm. Sosyal medya reklamcıları ve mobil uygulama geliştiricilerinden bahsediyorlardı tam anlayamadım ama. Şimdi yazılımcılara vergi yok mu yani? Özellikle yurtdışından paranın geldiğini...
  7. RTX3070

Türkiye G20 de artık değil

Bunları görmek gerçekten insanın içini sıkıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
  8. RTX3070

1 Venezuela Bolivarı Nasıl 2,17 Türk Lirası ?

Bundan şunu anlayabiliriz 68-70 derece eskiden throttle sıcaklığı iken şu anki Ryzen'lar için throttle sıcaklığı 90 derece. Yani şu an 70 dereceye direkt kötü diyemeyiz bunlar tabii yükteki sıcaklıklar olarak. Ama eskiden throttle sıcaklığıydı ve bu da kötü olduğu demektir. Dediğin şeye cevap...
  9. RTX3070

1 Venezuela Bolivarı Nasıl 2,17 Türk Lirası ?

Şu an yaşanan şeyden dolayı zaten "dolar 30 yıl önce yükselmiyordu" konuşması çok yaygın. Bizde de aynı olay oldu. Dolar Türkiye kuruldu kurulalı artmış bildiğim kadarıyla.
  10. RTX3070

Blockchain ve Kripto Teknolojisini Anlayabileceğim Kaynak Önerisi

Evet bu seri, oynatma listesi yoksa birkaç videodan oluşuyor hangisi seriden olduğu belli olur zaten.
  11. RTX3070

Blockchain ve Kripto Teknolojisini Anlayabileceğim Kaynak Önerisi

Caleb Curry bunun hakkında birkaç video yapmıştı, öneririm.
  12. RTX3070

50 TL ile yatırım yapmak?

Biraz sallamış. Bu kurla 60 Euro alır o da yaklaşık 600 TL olur şu an.
  13. RTX3070

Türkiye'de programlama için kazanç vergisi ne kadar?

Patreon hiç aklıma gelmemişti. Banka kartı olur aslında o da mantıklı.
  14. RTX3070

O da aklıma geldi ama PayPal Türkiye'de yasaklı Cashapp filan da yok o yüzden o iş de batık.
  15. RTX3070

Hmm anladım karışık işlermiş.
  16. RTX3070

O başka bir şeyin vergisinden bahsetti sanırım. Alberta'da yaşıyor ondan da farklı olabilir. Düzenli olmazsa peki? 18 yaşın altı için bir farklılık var mı? Bu konu hakkında en kesin bilgiye nereden ulaşabilirim önemli çünkü.
  17. RTX3070

Daha şimdi babama da sordum kârın %20'si dedi. Aşırı fazlaymış ağzım açık kaldı resmen. Kanada'da yaşayan biri bizim burada %5 diyor :D.
  18. RTX3070

Ticari kâr kısmına giriyor mu bu da? %22 demek 220 dolar demek az para değil.
  19. RTX3070

Ben diyelim ki oyun yaparak 1000 USD kazandım. Bunun yüzde kaçı vergiye gider? Ben biraz araştırdım çalışılan yer Türkiye'de olmalı mı ne diyordu burası dolarla olduğu için tabii ki Türkiye'de değil anlamadım gitti tecrübesi olan varsa cevap yazması çok güzel olur. Lütfen "vergiler çok fazla...
Top Bottom