Arama sonuçları: *

1. Rosita

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

aynen bende öyle televizyonda uzun zaman sonra ilk defa bu kadar cesur konuşan birini gördüm
  2. Rosita

türk iş başkanı yargı dağıtıyor
  3. Rosita

dayı asgari ücret açıklamasını her yıl aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı yapmıyor mu hatta geçen sene kadın bi bakan vardı o açıklamıştı. şimdi cumhurbaşkanı ne alaka diyorum nerenizle anlıyonuz
  4. Rosita

her şeyi de bu adama yüklüyorlar bakanlık niye açıklamıyor
  5. Rosita

Yardım Dolar mı yoksa faiz mi

uğraşmak istemiyorum anlamıyorum diyorsan faizde dursun ama faizden daha fazla getirisi olan şeyler var mesela şirket fonları
  6. Rosita

Türkiye'de çalışma süresi 4 gün + 3 gün tatil olur mu?

hafta sonu tatil olan iş bulmak bile zor sen neden bahsediyon ayrıca bakanın bahsettiği değişiklik haftalık mesai saati 45 saatten 38 saate düşecekmiş. yani 38 saat olursa onun üzeri mesai olacak ama 4 gün çalışma hikaye
  7. Rosita

Yardım İş Değişikliği Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var...

hocam tecrübe edeceğin her işten sonra level alırsın level almak iyidir
  8. Rosita

Elimde 4000₺ var. Bunu nasıl değerlendirebilirim ?

Google, apple, microsoft vb. gibi hisselerden sepet yapardım
  9. Rosita

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

maaş hesabımız garanti de olduğu için mecbur garanti var ama vakıfbank halkbank bunlar en iyisi kredi kartında
  10. Rosita

bende ticaretle uğraşıyorum sana şunu anlatmaya çalışıyorum 100 bin liranın kredisine ödeyeceğin parayla farklı işler yapabilirsin. mesela benim ticari kredi kartım var alırsam onunla işimi görüyorum ay sonu da ödememi yapıyorum. kredi faizine verecek param yok
  11. Rosita

üstteki arkadaş anlamıyor. bi kâr etti diye sürekli kâr edeceğini sanıyor. şuan bu faizle alsan sana 200 bin lira getirisi olacak mı bu 100 bin liranın bunu bilmeyip borçlanılır mı aylık 7100 tl taksitinle daha güzel yatırımlar yapabilirsin yanlış mıyım
  12. Rosita

kanka 10 bin 20 bin lirayla zengin olmazsın gidip bankadan 100 bin para çekersin faizi aylık 6-7 bin lira olur. 100 bin lira para senin aylık 6-7 bin lira paranı çıkarıyorsa üstüne kâr bırakıyorsa kullan o zaman nediyim sana artık. gidip 8 ay önceki mevzuyu anlatıyorsun. şimdi ben 100bin lirayla...
  13. Rosita

Vay be 8 ay önce arkadaş 3.52 oranla nakit avans çekmiş😂😂😂 gerisini okumama gerek yok aynen biz cahiliz kardeş
  14. Rosita

Sence 8 ay önce ki faiz oranıyla şuan ki faiz oranı bir mi ben 8 ay önce 100k nakit çekip 2k ödüyordum. Sen o zaman 1.10 veya 1.30 oran ile almıştın. Şuan alsan oran 4.42 yani 4 katı fazla ödeyeceksin peki asgari ücret 8 ayda 4 kat zamlandı mı 1699217125 8 ay önce dolar neydi şimdi ne hey...
  15. Rosita

Bak senin için ekstre çektim geçen ay 30bini 2 hafta falan kullandım. 770 tl faiz koymuş peki geçen ay almış olduğum ürünün 770 kârını ne zaman alacağım? Ki bunu ödemesem birikip dağ gibi olacak
  16. Rosita

Hadi ben salağım Vay be arkadaş bile paylaşmış bu işi yapan adamın videosunu ve YouTube da 100 binlerce izlenen kanalların hepsi yanlış ama sen doğrusun. Helal olsun seni dinleyip Bi 50 bin avans çekeyim de ay sonu 3000tl faiz ödeyeyim
  17. Rosita

Sana açıklama yapmama bile gerek yok devam sen devam et faiz ödemeye 😂
  18. Rosita

videodaki adam ondan bahsediyor
  19. Rosita

30 bin nakit avans çek bakalım ay sonu kaç lira faiz yansıyor
  20. Rosita

bu gibi abiler zamanında faizler düşük diye kredi kartının dibini sıyırın borcunuzu da erteleyin diye bas bas bağırıyordu. şimdi diyorlarki kredi kartınızın borcunun tamamını ödeyin asgari ödemeye bırakmayın. nakit avans çekmeyin faize girmeyin diyorlar kısacası izlemedim ama hepsinin ağzında...
Top Bottom