Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Oksijen vergisinden haber ne ? Büyük ihtimal veride kullanılan internetin ücretinin %20 sinin parasını isteyecekler (bu bir düşünce)
  2. SadeceBirisi.

🟠 750 ₺ SAVUNMA VERGİSİ ERTELENDİ!

kısa özet şimdi vergi geldi dediler şimdi vergi iptal (-1) mantığı 2025 te 2 katını alacaklar koyun mantığıyla x+1 iken vergi x e düştü yıl başında Allah yardımcımız olsun Tüm gençler olarak her seneki gibi yeni senede daha kötü olmamak dileğiyle gelmesini istiyoruz (gelmeyecek) dikkatimi...
  3. SadeceBirisi.

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Ben tabii ki Çin otomobilini alırım hala arka camlar çevirmeli 2024ler hariç hele 1.0 olan hiç gitmiyor
  4. SadeceBirisi.

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Babam gibi insanlar yine clio alır Eğer o nakit indirimi olursa 100/150k gibi o zaman alırlar anca
  5. SadeceBirisi.

🔴 2025 YILI YENİ ZAMLI MENÜ! 🔥

Babamın kazandığı MTV ye gitsin hiçbir zaman işi düşmeyen muhasebeciye vergi ödesin odaya ayrı vergi yemin ediyorum şuan karalara aklama yapanların dışında kimse para kazanamıyor kimseyi taşfiklemiyorum ama gerçek bu eğer bu zamı yapacaklarsa o TBMM nin o fiyat listesinden vatandaşta yararlansın...
  6. SadeceBirisi.

🚨 8 BÜYÜK REFORM GELİYOR!

6 ay yüzünden emekli olamayan babam gibi kimbilir binlerce insan vardır önce bu saçma numara alma olayını kaldırmalılar 6 ay bir insanın 14 senesine mal olur mu hele prim günü 8.300 olan (yanlış bilmiyorsam ama garanti 8k250 nin üstü )
  7. SadeceBirisi.

Para birikimi için altın mı doviz mi?

Fiziki al elinde bulunsun bankayla uğraşma
  8. SadeceBirisi.

🚨 DOLAR 34 ₺ OLDU HAYIRLI OLSUN 🚨

G.o Aynen onlar 3. Dünya savaşında atları konuşuyorlar bide inanarak söylüyorlar
  9. SadeceBirisi.

🟢 EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI AÇIKLANDI! 🔥

Benim babamın yanlış hatırlamıyorsam 15 seneye meal oldu
  10. SadeceBirisi.

🟢 EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI AÇIKLANDI! 🔥

9k küsür prim günü olan babamı sırf 6 ay yüzünden emekli emekli olamadı normalde 1994 ten beri çalışıyor Aşamalı emekli olmalı 1 ile 5 yıl arası 7k 5/7 aradı 9 10+ olanlar 12.5k olmalı bu şekil daha adaletli olur
  11. SadeceBirisi.

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Yazık günah ya mersinde en ucuz doğal gazsız evlerin kirası 8/10k dan başlıyor İstanbul, Ankara gibi yerleri saymıyorum bile. Bide adam o kadar para ödeyecek sabahları soba yakacak kömür de ucuz değil odun ucuz değil. Yiyecek bişey almaya kalksan dün markete girdim babamla ihtiyacımız dışında...
  12. SadeceBirisi.

💥ABDULLAH HACIGÜL: "GEÇMİŞ OLSUN KARBON VERGİSİ GELİYOR"💥

Hocam spoiler koyman lazım koymazsan yersin uyarıyı
  13. SadeceBirisi.

Paramı Euro yapmalı mıyım ?

Altın al
  14. SadeceBirisi.

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

düzeleceğiz inşallah şu boş yere ödenen aylıkların işinide çözseler büyük miktar kurtarılır
  15. SadeceBirisi.

Yatırım ile uğraşan insanları toplamak amaçlı grub

kısa süreli faiz en iyi yatırımdır ytd (6. aydan sonra fazla erimeye başlar)
  16. SadeceBirisi.

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

Ben anlamıyorum tam mantığını ben hep altında tutarım zaten her yıl oto 2x leniyor
  17. SadeceBirisi.

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

dolar bile 31 yaptıysa gençler napsın
  18. SadeceBirisi.

🟠 Bakanlık Kira Gelir Vergilerini sıkı denetime aldı! 📥

sözleşme yapmayanlar için geçerli değil demi
  19. SadeceBirisi.

Baya baya batmışız olm biz.

batalı baya oluyor ama hala kaptanlık kavgaları bitmedi.
Top Bottom