Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Faiz artırımı ekonomiyi iyi yönde mi etkiliyor?

Ozaman arttırmak kötü mü oluyor :unsure:
  2. Sakurajima Mai

Hak yolunda giden kişi senin için kimdir 1687183545 Senin için hak yolunda yürüyen Erdoğan mıdır?:D
  3. Sakurajima Mai

Değer korumasını istiyorsan altına dolara yatır faize neden yatırıyorsun? Ben şahsen haram diye faize yatırmam bir başkasının İslam'la alakası yoktur o yatırır ona bir şey diyemem... 1687181572 Konuyu siyasete ne diye bağlıyorsun? Bu arada hak yolunda yürüyen kişinin kim olduğunu biliyorsan...
  4. Sakurajima Mai

O faiz hangi faiz
  5. Sakurajima Mai

Haberde sabahtan beri faiz arttırımı beklendiği söyleniyor peki bu faiz arttırımı ekonomiyi düzeltecek mi nasıl ekonomiyi etkiliyor bilgi verebilir misiniz? Ben şahsen faiz arttırımı olmasını istemiyorum neden diyecek olursanız ben para kazanmak için çabalarken bir diğer şahıs da faize yatırıp...
  6. Sakurajima Mai

Dolar Artışının Son Durumu

Artacağı zaten aylar öncesinden belliydi bizim elemanın maaşı bunsan evvel 460 küsur dolar ediyordu şimdi ise 640 küsur dolar ediyor. Şimdi derken bu doların uçma olayı olmadan evvelden bahsediyorum.
  7. Sakurajima Mai

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Ne kullanması be cahil misin?
  8. Sakurajima Mai

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Mülteciler oy kullanamadığı için hesaplayamadın galiba, çünkü mültecileri sayarak yaptığın her hesap yanlış olacak.
  9. Sakurajima Mai

Mart ayı enflasyonu açıklandı!

Evet 1680510353 Esnaftan alınca kalite düşmüyor ya. 1680510361 Esnaftan alınca kalite düşmüyor ya.
  10. Sakurajima Mai

Market değil bir esnafdan alıyorum
  11. Sakurajima Mai

İstanbul'dayım 1680510227 55tTLlik alıyordum da onlardan kalmıyor artık 60lirakliktsn alıyorum
  12. Sakurajima Mai

Vallaha hiç bilmiyorum bir dükkandan alıyorum normal bir boyutta tadı güzel
  13. Sakurajima Mai

Biz 30luyu 60tlye alıyoruz:/
  14. Sakurajima Mai

Türkiye normalleşiyor:)
  15. Sakurajima Mai

🔥 Euro tarihi rekor kırdı! 🔥 1€ = 21 ₺

Yalan söylemeyen sözünde duran kişiyi destekliyorum artık sen kim algılıyorsan?
  16. Sakurajima Mai

Iyi 1680507132 Durduk yere ne diye siyasete girdin anlamadım. 1680507179 Burası siyaset yapılacak yer değil, senin Twitter'da olman gerekir.
  17. Sakurajima Mai

Davasında haklı olana 1680506927 Okusaydın öyle bir cevap vermezdin, okuyarak verdiysen artık bilemiyorum:/ devamını sen getir.
  18. Sakurajima Mai

Ben dünya genelinde enflasyon olduğunu neden yazdım? Çünkü birçok kişi sanıyor ki enflasyon sadece Türkiye'de uçtu ve bu enflasyonun kovid ile alakası yok sanıyorlar, veriler ortada kovid çıktı global etkilendi. 1680506642 Hak yolunda yürüyen kişiye.
  19. Sakurajima Mai

Berlin Almanya'da Kasım 2022'de yüzde 10 olan yıllık enflasyon, ısıtma faturalarının devlet tarafından ödenmesinin etkisiyle Aralık 2022'de yüzde 8,6’ya geriledi. Böylece 2022'de ortalama enflasyon yüzde 7,9’a çıkarak 1951’den bu yana en yüksek seviyesini gördü. Anadolu Ajans'da böyle yazıyor...
  20. Sakurajima Mai

%1.4'den %8'e gerçekten bunu fark edemezler mi?
Geri