Arama sonuçları: *

1. Star trek

🔥 İhtiyaç Kredisi faizleri yükseldi!

Zaten herkes faizlerin yükselmesini istemiyormuydu?
  2. Star trek

Devlet neden elinizde para tutmayı/biriktirmenizi istemez!

Herkesin kendi küçük ekonomisi olur. Değerli bir şey alacaksan yapabileceğin iki şey var. İlki para biriktirip sonra almak. İkincisi kredi çekip peşin almak ama sonra (krediyi) ödemek. İkincisinde kredinin masrafı var, ilkinde biriktirirken değer kaybına uğramak var. Hangisi senin açından en az...
  3. Star trek

✈️ Erdoğan, Arap ülkelerinde ekonomi turuna çıktı! (Para arayışı)

Túrkiye'yi birinci Cihan harbinde işgal edenler Hint'liler miydi? Bilemedim şimdi. 1689760358 Batılılar bizi Arap'lardan kurtamak için gelmişlerdi belki.
  4. Star trek

✈️ Erdoğan, Arap ülkelerinde ekonomi turuna çıktı! (Para arayışı)

Adam çalışıyor. Diğerleri mi? Onlar da hep konuşuyor. Boş konuşuyor. Konuşmaktan iş yapmaya vakit bulamıyor.
  5. Star trek

2000TL nasıl yatırım yapılır?

Altın al.
  6. Star trek

Ekonomi İyi Olsa Yapacağınız İlk Şey ne Olurdu?

Dolar düşse, Petrol düşse, zamlar düşse, maaş zamları da düşer ve değişen bir şey olmaz. 1689409584 Avrupa'da emeklilik yaşı 70 olmuş veya olacakmış. Bizde 40 - 45. Arada 30 yıl fark var. Yatarken ekonomi düzelmez.
  7. Star trek

🚨 Yeni bedelli askerlik ücreti belli oldu!

Askerliğinizi tam yapın, zamanında yapın, ödemeyin.
  8. Star trek

CUMHURBAŞKANI'NA YENİ YETKİ VERİLDİ!

Günün önemli haberi. 1688639024 Bir de okudum.
  9. Star trek

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Dolar da Avro da çıkıyor, çünkü yurt dışına tatile çıkanlar ve çıkacaklar döviz alıyor. Tabi bunlar bir gün geri dönecek ve belki hepsini harcamamış olacak. Dolar önümüzdeki günlerde düşerse, bunun bir nedeni de, bankaların yüksek kurdan sattıkları dolarları kelepir fiyattan geri almaları olacak
  10. Star trek

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Ekonominin kötü olduğunu düşünmüyorum. Tatile araç ile çıkanların trafiği İl sınırları ötesine taşacak kadar tıkamalarına bakılırsa, bir bizde ekonomi durgun.
  11. Star trek

Aldığım hisse artmasına rağmen karım düşmüş

Alım satım komisyonu düşmüştür.
  12. Star trek

Ayın 22'sinde gram altın yükselir mi

Altın uzun vadede her zaman yükselir. Arada bir kısa düşüşler olur.
  13. Star trek

Dolar sizce ne olur ?

Yerinde sayacak. Yemin töreninden sonra belki biraz düşer. O zamana kadar da belki biraz çıkar. Bankalar alım satım komisyonunu yüksek tutuyor, zarar etmemek için. Bu da bizi zarara sokuyor.
  14. Star trek

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Rapor butonu sende yok mu?
  15. Star trek

Spekulatörler sıklıkla farklı para birimlerine yatırım yapar.
  16. Star trek

Herkes hemen, hiç gecikmeden Dolar alsın. 10 gün sonra zaten kâr edeceksiniz. Elinizde ne varsa Dolar'a çevirin, sonra ihtiyacınız oldukça bozar harcarsınız. 1685516533 Olum, gecikmeyin diyorum. Bırakın şimdi laf yetiştirmeyı.
  17. Star trek

Bir an önce oyun bilgisayarınızı toplayın ve keyfinize bakın.
  18. Star trek

Bugün dolar veya gram altın almalı mıyım?

Altın iyidir. Yanmaz, çürümez, erimez.
  19. Star trek

Dolar yatırımım kar ettirir mi?

O kadar para ile yatırım yapılmaz zaten. Toplam 190 lira. 50% kâr etsen bile 90 lira yapar. Harcamak istemiyorsan olur. Başka harcamadıklarını da üstüne eklersin. Bir kaç sene sonra bi 10.000 yada 20.000 tl bir araya getirebilirsen Kamu Borçlanma senetlerine yatırırsın. O zamana kadar seni...
Top Bottom