Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

10k parayı nasıl değerlendirmeliyim?

Borsa veya altın
  2. SucukEkmek

Yardım E-Devlet ARAÇ VERGİMİN OLUP OLMADIĞINI GÖREMİYORUM

Aralıkta aldım 1693430041 Tamamdır hocam teşekkürler :)
  3. SucukEkmek

Hocam buradan da bakıyordum daha önce de tamam teşekkürler bir de oradan Bakayım. 1693429792 Böyle gösteriyor yok sanırım teşekkürler
  4. SucukEkmek

Arkadaşlar uygulamada da bu şekilde hiçbir şey çıkmıyor borcunuz yoktur vs. de yazmıyor. acaba nasıl çğrenebilirim borcum olup olmadığını?
  5. SucukEkmek

1 yıllık yatırım için thy,koç,tüpraş gibi şirketlerden hisse almak mantıklı mı ?

Yurtiçinde garanti, yurtdışında Midas hocam.
  6. SucukEkmek

1 yıllık yatırım için thy,koç,tüpraş gibi şirketlerden hisse almak mantıklı mı ?

Ziraat borsa iyidir hocam yurtdışında da Midas kullanabilirsiniz. En az 1K sermaye olması lazım.
  7. SucukEkmek

Evet kesinlikle, cevabınızı en iyi cevap olarak alıntıladım. 1693079069 Hocam uzun vade olursa yardımcı olurum.
  8. SucukEkmek

Temettü enerji ve halka arz benim üçlüdür. Harika anlatmışsın hocam. 1693078983 Hocam borsadan başka önerim yok çünkü bir fikrim yok diğerleri için
  9. SucukEkmek

He temettüyü diyorsunuz siz hocam ordan güzel para alınabilir :D sağlam yatırmak lazım 5 10 la olacak iş değil
  10. SucukEkmek

Hayır hocam risk kazanç ilişkisi borsada zayıf. Önü açık şirketlere yatırım yapabilirsiniz ve köklü şirketlere. 1693078534 Aman hocam tüpraşım var baya bi
  11. SucukEkmek

Kullandığınız bankanın borsasını tercih edin. 1693078474 Yatırım tavsiyesi mi hocam :D
  12. SucukEkmek

Evet ancak bu vakitten sonra THY alınmaz kar payı az olur. 1693078411 Aldığın hisse miktarına bağlı yani bir şirketin hissesi 10 tl arttıysa 3 tane hissen varsa 30 tl kar edersin.
  13. SucukEkmek

Hocam borsa içerisinde olan şirketlerden pay alıyorsunuz ör : bir sasa hissesi 52 tl onlardan paranıza göre alım yapıyorsunuz şirket kazandıkça sizde kazanıyorsunuz. 1693078336 Hocam ben bankamın borsasını kullanıyorum Ziraat Borsa, ayrıca Midas ta iyidir ancak Midas yurtdışı borsası. Yani yurt...
  14. SucukEkmek

Hocam kısa vade risk işi biraz sasa alabilirsin (ytd) 1693078131 Sasa aksa enerji ereğli En çok kazandıran uzun vadede bu üçlü 1693078183 THY tarafından da karda olsanız harika olur hocam benim portföy babamın telde ona erişimim yok olursa gösteririm.
  15. SucukEkmek

Nerede paylaştınız hocam bi bakayım :D
  16. SucukEkmek

Paylaşın hocam, bende halka arzlara girmeyi düşünüyorum midyeci ahmet halka arz oluyormuş ona girebilirim duruma göre, THY'den de çok kazandım ancak şu an sasayı bekliyoruö 1693077891 10.246,07₺
  17. SucukEkmek

Bende reşit değilim hocam ancak dediğiniz gibi kenara ata ata biriktiriyorum bende, ihtiyaç oldukça bozduruyorum. Sizin için aileden birisinin üzerine hesap açılabilir veya babanla gidip kendi üzerine hesap alabilirsiniz.
  18. SucukEkmek

Hocam benim pörtföyde SASA EREĞLİ AKSA ENERJİ TÜPRAŞ THY VAR. 1693077576 Sizin pörtföy nasış acaba 1693077601 Elime para geçtikçe atıyorum borsaya.
  19. SucukEkmek

Tabii sermayeniz önemli ancak sabit geliriniz varsa ve her ay kenara ayıracak kadar da paranız varsa bu üç şirket iyidir.
Top Bottom