Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Yüksek Altın Rezervi Bulunursa Ne Olur

fiyat düşmez altın bulundu işlendi piyasaya sürülmesi yüzyıllar alır :D
  2. TeknoPiyon

Yüksek Altın Rezervi Bulunursa Ne Olur

53 Bin Ton Altın Bulunursa: Arzın Artması: 53 bin ton gibi büyük bir miktar altın arzı, piyasadaki mevcut altın miktarını %100'den fazla artırır. Bu durum, altın fiyatlarında düşüşe neden olur. Fiyat Düşüşünün Miktarı: Fiyat düşüşünün ne kadar olacağını tahmin etmek zordur. Bu durum, altın...
  3. TeknoPiyon

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

Hocam borsa emek ister -50 bini 5 dakikada toparlamak için saatlerce masa başında kalmak gerek halka arz a girdiğiniz hisseyi satmamak gerek borsa bilmeyen için gelir kapısını aralar sattığınizda kapanır o kapı halka arz başlangıç için dip fiyattır daha da düşebilir ama yukselicektir illaki...
  4. TeknoPiyon

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

Halka arz furyası tekrardan başladığı için riskli ortam gene doğuyor tavsiyem yüklü miktarda girmeyin ilk günden tavan bozan hisseler oldu tabana oturdu para -50000 deyim 🥰
  5. TeknoPiyon

👨‍💼 2024 - Memur Maaş Listesi! 💵

onu bilmiyorum hocam kusura bakmayın yanlış bilgiden kaynaklı
  6. TeknoPiyon

yav yapay zekaya kaç yapıldı dedim 5 dedi fdsklhfşasdşfsad
  7. TeknoPiyon

Askeriye mensupları, memur statüsünde olsalar da, memur zammı ile aynı oranda zam almamaktadır. Bunun nedeni, askeriye mensuplarının maaşlarının, memur maaşlarından farklı bir şekilde belirlenmesidir. Memur maaşları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre belirlenmektedir. Bu Kanun, memur...
  8. TeknoPiyon

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

türk-iş başkanının görevi 18000 den bir kuruş aşağı indirmemek adam görevini yapmadığı için şuan 17k alıyoruz farkında değilsiniz
  9. TeknoPiyon

Türkiye'de Geri Dönüşüm Kağıt Fabrikası varmı

Evet, Türkiye'de geri dönüşüm kağıt fabrikaları mevcuttur. 2023 yılı itibarıyla Türkiye'de 48 kağıt fabrikası bulunmaktadır. Bu fabrikaların 22'si geri dönüşüm kağıt fabrikasıdır. Geri dönüşüm kağıt fabrikaları, atık kağıtları toplayarak, ayırarak ve işleyip yeni kağıt üretiminde kullanmaktadır...
  10. TeknoPiyon

🔥 ENFLASYON TAVAN YAPTI! DURDURULAMIYOR! 🔥

%3 aslında bir düşüş farkındaysanız beklentinin altında kaldı baya enflasyon gerçekten düşücek anlaşılan
  11. TeknoPiyon

Garanti MEKA Beton Hisse Hakkında

halka arz kazandırdığı gibi kaybettirebiliyor haberin olsun :D borsaya fazla güvenmeyin sakına
  12. TeknoPiyon

yaptığınıza karışmak gibi olmasın lakin halka arzdan zaten ne kadar alırsan al 10 gün civarı ttavan gidiyor %10 kar ediyorsunuz her gün başka hisse almak yerine 250 tl ye gidip halka arza girip parayı katlasaydınız keşke
  13. TeknoPiyon

halka arz bu dostum 2 lot için giriyorsan hiç girme daha iyi 9-10 tane bari girseydin
  14. TeknoPiyon

dostum halka arz bu yani normal değil mi bir de 2 hisse için mi giriyorsunuz halka arza garip :D neyse hocam akşam 6 da sonuçlanacaktır haftaya çarşamba veya perşembe işleme başlar
  15. TeknoPiyon

Yardım Garanti BBVA Hisse Hesabı MKK Masrafı Nedir?

mkk ücreti hisse aldıysan olur birde açılış ücreti var o dur muhtemelen
  16. TeknoPiyon

midas para transferi

neden midas bankalardan hesap açın eğer nasdaq a girmicekseniz
  17. TeknoPiyon

TarKim Halka arz'ı sonuçlandı ne kadar kazanırım tablosu yayında

TeknoArz diye sayfa kırıp internete mi yayılsam acaba :D
  18. TeknoPiyon

TarKim Halka arz'ı sonuçlandı ne kadar kazanırım tablosu yayında

Bireysel Yatırımcı'ya maksimum 1-2 Lot (215 TL) dağıtım yapıldı. 10 tavanın üstünde gitceğini hatta 20-30 görceğini düşünüyorum Şahsi düşüncem kesinlikle bunlardan kat be kat fazla kazancağımızdır lakin yapılması gereken şey zaten 2 adet hissemiz var bu hisse 1000tl ye geldiğinde bölünür...
  19. TeknoPiyon

Dolar 2026 da 47.8 TL olacak

harbi şizofren çıktı :( 1694002891 ah be olum o iş öyle değil be
Top Bottom