Arama sonuçları: *

1. V

Borsaya Girmek İçin Öneri

Borsa'da Tek Başına | Kitapyurdu https://www.kitapyurdu.com/kitap/borsada-tek-basina/23182.html Bunu okumadan borsaya girme.
  2. V

fonları dusukken mi alınmalı

😁 ne söylenirse tavsiyeye girer. Onu kendin bulup karar vereceksin.
  3. V

Dolarmı altınmı alınır

Altın hem dolar bazlı hem de ons ikisi birden artıyor ve ikili kazanç. Yatırım tavsiyesi değildir.
  4. V

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Borsadan uzak dur da , feci zarar ettirdi kaç gündür.
  5. V

Hissemi şimdi satsam cumaya kadar parası hesabıma gelir mi ?

Akşam 18 e kadar satarsan yani kapanışa cuma sabah para hesabına geçer.. 1702460518 Eşit dağıtım var zaten az verecek.
  6. V

Tab Gıda Yarın Düşer mi?

Cezaları var brüt takas vs. Gün içinde alınca aynı gün geri satamaz...
  7. V

Tab Gıda Yarın Düşer mi?

Belli olmaz ne olacağı.. bugün düşünce aldım tavandan geri verdim. Arz -talep ne gösterir bilinmez. Hele ki borsayla aran yoksa ihtimallere bırakma işini. Yatırım tavsiyesi olarak da kimseye sorma bence sıkıntılı bu durumlar. Kimse sana al sat diyemez.
  8. V

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

Dolar üzeri sattığı için sistem otomatik çeviriyor. Farkettiysen fiyatlar bir aşağı bir yukarı az da olsa devamlı oynuyor. Neyse benim bildiğim bu gerisi bilenin işi YouTube algoritmasini bilmem ben.
  9. V

Örnek olarak aliexpress e bakın benim listemde takip ettiklerim hala aynı fiyatta..
  10. V

Hata olma olasılığı çok yüksek yarın piyasalar açılınca belli olur zaten.
  11. V

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Klima aldım daha kargo da ürün bugün 2 bin TL zam gelmiş aldığım klimaya
  12. V

Paramı ne yapabilirim?

Borsa analiz becerin ve risk seviyen seni etkiler. Kaybedince korkup paniklersen sıkıntı ama kaybedilmeden öğrenilmiyor. Tecrübe şart 😁
  13. V

•Dolar ($) Yeni Haftaya Yükselişle Başladı!

Tek seçenek faiz artırımı diyorlar ekonomistler , diğer enstrümanlar sadece yavaşlatıyor.
  14. V

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Her daim yedek plan yapılmasi lazım 😁 her şeyini tek yatırım aracına yatırarak yaparsan düştüğünde her şeyini kaybedersin.
  15. V

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Enflasyon yüksek o inmedigi sürece doları düşer ama devamında geri yükselir. Sorunu çözmek yerine başka uygulamalar olunca devamlı olmuyor düşüş.
  16. V

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Rusya şehirleri dövmedi hava saldırılarıyla. Bunun iki nedeni olabilir 1 halktan tepki almamak ( artık alıyor) 2 elindeki cephaneyi daha büyük savaşlar için idareli kullanıyor( olası Rusya işgali Avrupa ile savaş) Kara savaşında en büyük ordu sen de olsan kayıp verirsin. Bir de ev sahibine...
  17. V

Erdoğan faizi düşürmekle hata mı etti?

Faiz olmasa çok iyi olur. Üreten bir ülke de faiz zaten olmaz refah yüksek olur.
Top Bottom