Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Halka Arz ile İlgili

Cwe enerji mı aldın. Aynı bankayı kullanan arkadaşlardan destek alsan daha iyi olur. Telegram grupları iyidir bu konuda.
  2. Yasin / EsquaReD

Ana Konu 🔥 VEE.. ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! 🎊

abi 10k asgari ücret olsa bile yetmez adam 4-5k ev kirası ödüyor neyin tribindeler bunlar. 1 hafta sonra ürünlerin fiyatları 2katı olacak. Bunlar ülkeyi ne hale getiriyorlar anlamıyorum. Annem bugün hastaneye 1 saat sonuç almaya gitti asıl sonuç; doktorlar grevde çalışmıyorlar o_O Hükümet...
  3. Yasin / EsquaReD

Dolar 17,15 Türk Lirası

zamanında dolar 17den 12'ye düştüğünde 17 den almıştım hala da duruyor bakalım bozdurabilcezmi xd
  4. Yasin / EsquaReD

"Türkiye'de kira fiyatları 2021 yılına oranla %150 oranında arttı!"

Aşırı bir zam var. Genelde ev sahipleri benzer şartlara sahip konutları için yüksek fiyattan kiralayanı görünce, o fiyata kiralıyor benim evin nesi eksik diyerekten 1000 tl olan kirasını 3000 TL'ye çıkarmaya çalışıyor direkt. 1.500 TL olan bir kiralık ev sebepsiz yere herhangi bir tadilat işlemi...
  5. Yasin / EsquaReD

Bugün 18 dolar kurunda 300 dolar aldım satmalimiyim

Ben 18den 80 dolar aldım 1 saat sonra 12ye kadar düştü nasıl bir şans ise. Ama yükselir tekrar 25 TL olacağını düşünüyorum birdaha yükselirse.
  6. Yasin / EsquaReD

Yardım parayı nereye yatırmalıyım

Vahşı batılı yasuo skini al
  7. Yasin / EsquaReD

15 Temmuz Parası Satılır Mı?

Tiktokta gördüm adamın teki tanesini 60tlden alırım falan diyodu bende biriktiriyorum 40 tane var bende :D 50 yıl sonra değerlenir o paralar torunlarına bırakırsn
  8. Yasin / EsquaReD

Dönerciler düşündüğünüzden fazla kazanıyor

Demekki kazanıyorda alıyor. 2 yıl sonra villa aldığı haberinide duyarsın :D
  9. Yasin / EsquaReD

Paramı bozdurmalı mıyım?

hocam 1000 tl ye denk geliyor ben olsam bozdururum :D
  10. Yasin / EsquaReD

E-Ticaret ile satılabilecek ürün önerisi arıyorum

Merhabalar, Arkadaşlar E-Ticaret ile düşük sermayede ilk adımda neler satılabilir. Yurt dışından getirtilen ürünlerde olabilir. Benim aklıma şuan için aliexpresten alınan kablosuz kulaklıklar telefon çevre birimleri geliyor. Sizce düşük sermaye ile hangi ürünlerle satışa çıkabilirim...
  11. Yasin / EsquaReD

ani düşüş! dolar 7.27

Aga dolar düşsünde abd ye ne oluyosa olsun :d
Top Bottom