Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🟠 ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM SİNYALİ! 🔥

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam sinyali verdi. Işıkhan, "Asgari ücrette ihtiyaç hasıl olursa biz hükümet olarak çalışırız, Temmuz'da gereken iyileştirmeyi yaparız" dedi. Işıkhan devamında şöyle konuştu: Vatandaşlarımızın satın alma gücünü hükümet olarak...
  2. Yavuz Sultan Selim

🔴 2025'İN İLK ZAMLI MENÜSÜ GELDİ!🔥

Sürücü belgesi harcı, sürücü belgesini almaya hak kazanmış ve ilk kez ehliyet alacak ya da ehliyetini yenileyecek kişilerin ödediği ücrettir. Tel seferlik diye biliyorum.
  3. Yavuz Sultan Selim

🔴 2025'İN İLK ZAMLI MENÜSÜ GELDİ!🔥

MTV YÜZDE 43,93 ORANINDA ARTIRILDI Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) yüzde 43,93 oranında arttırıldı. Yeni yılda en düşük MTV 499 TL'ye; en yüksek ise 230 bin TL'ye çıkacak. PASAPORT VE EHLİYET HARÇLARI DA ARTTI Aynı doğrultuda pasaport ve ehliyet...
  4. Yavuz Sultan Selim

🟢 MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRDİ!

Merkez Bankası (TCMB) bugün gerçekleştirdiği toplantıda yüzde 50 olan politika faizini 250 baz puan indirerek yüzde 47,5 seviyesine çekti.
  5. Yavuz Sultan Selim

🔥🔥 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI!

Yüzde 30 zam yapılan asgari ücret 22 bin 102 lira oldu!
  6. Yavuz Sultan Selim

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Alım gücü artarsa dediğin gibi olur mantıken ama Türkiye'de bu zor
  7. Yavuz Sultan Selim

Evet sonra çok değerli cumhurbaşkanımız olaya el atıp jest yapmıştı(!) hatta 2 ₺ de ilave etmişti
  8. Yavuz Sultan Selim

Uzlaşma sağlanırsa evet ama önceki yıllarda olduğu gibi pürüz çıkarsa bu iş ay sonuna doğru uzayacak.
  9. Yavuz Sultan Selim

Önemli olan alım gücüdür, asgari ücretin artması aslında iyi bir şey değil ama bunu hâlâ idrak edemeyenler çok
  10. Yavuz Sultan Selim

- Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı: Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak! Milyonların kilitlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısına dakikalar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam için heyecanlandıran bir mesaj geldi. Erdoğan "Sabit gelirlilerin durumu en iyi...
  11. Yavuz Sultan Selim

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Bir kaç gün felaket tellallığı yapmayayım dedim
  12. Yavuz Sultan Selim

🟠 ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!

Kendini ezdirmeyen! Sarayların şalterini indirseler enflasyon düşer
  13. Yavuz Sultan Selim

🟠 ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!

Erdoğan, asgari ücret konusunda "Biz ne emeklimizi ne memurumuzu ne asgari ücretlimizi, toplumun hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. "Bizim amacımız vatandaşımızın toplumun bütün kesimlerini alım gücünü kalıcı olarak artırmaktır" diyen Erdoğan devamında şu ifadeleri...
  14. Yavuz Sultan Selim

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Hasmın var herhalde
  15. Yavuz Sultan Selim

Oksijen/Nefes vergisi de çıkarsa şaşırmayın sakın!
  16. Yavuz Sultan Selim

Bir vergi de Chatgpt'ye geldi! Yapay zeka sohbet botu ChatGPT Türk kullanıcılara yolladığı notta Türkiye'deki vergi sistemi nedeniyle yüzde 20 oranında KDV uygulayacağını açıkladı. @Abdullah Hacıgül yorumun nedir?
  17. Yavuz Sultan Selim

🟢ABD'li perakende devi Türkiye'ye geliyor!

O nasıl bir şey öyle, yeni şeylere görünce Fransız kalıyorum hep 1730037838 Açılmışsa haberim yoktu
  18. Yavuz Sultan Selim

Şu çok hoşuma gidiyor umarım 19k altına düşer
  19. Yavuz Sultan Selim

AMD indirimi haberine sevindim bi Asus TUF RX7800XT alacağım
Top Bottom