Arama sonuçları: *

1. Yphen

Bankaya para koyup faiz yemek nasıl işliyor?

Anladım hocam teşekkür ederim.
  2. Yphen

Manuel vade belirleme varmış yeni öğrendim. :kekw: Kısaca o zaman bu bankaya faiz yatırmak saçmalıktan ibaret bir geliri bile yok.
  3. Yphen

Ne kadar veriyor hocam mesela 60k için? Peki ben 60.000 TL'yi 115 gün faize koysam mantıklı mı? Aylık getirisi 3800 - 4300 arası iyi mi?
  4. Yphen

Yani ben bu bağlamda aylık kazanç alamıyorum sadece banka faiz koyuyor vade bittiği zaman faizle beraber ham paramı alıyorum doğru mu?
  5. Yphen

Sizin başınıza bir olay mı geldi hocam öyle bir dediniz ki. :D
  6. Yphen

Peki 60.000 TL 115 gün faize koysam mantıklı mı? Aylık getirisi 3800 - 4300 arası iyi mi? Anladım hocam teşekkür ederim. Onu biliyorum hocam aylık bir para alıp harcama imkanım var mı onu merak ediyorum sadece. 1664543194 Hocam onun yerine bu parayı dövize atsam daha fazla kazanç elde etmez...
  7. Yphen

Ona bulaşmam kanka o çok kumar işi.
  8. Yphen

55.000 TL
  9. Yphen

Arkadaşlar selamlar uzatmadan konuya gireceğim elimde bir miktar para mevcut bunu bankaya atarsam faiz sisteminde durum nasıl işliyor? Yani mesela aylık bana bir getirisi oluyor mu? Yoksa parayı atıyorum vade sonuna o kadar o orada katlanıyor öyle mi tüm parayı çekebiliyorum? Ya da siz yatırım...
Geri