Arama sonuçları: *

1. alperenn01

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

güvenebildiğin varmı peki ? onlardada risk var 1703517172 kuyumcu tanıdık yok aga .
  2. alperenn01

Farkındayım hocam ytd olduğunu ona göre soruyorum zaten yardımın için saol . En mantiklisini bulup alicam sanirim . Fizikselde alabilirim
  3. alperenn01

Y Bu hosgeldin faizleri ne kadar oluyor ? Bu arada yatıracağım para max 10k yüksek bi mebla değil yani
  4. alperenn01

Sorduğum sorular gerekli veya gereksiz . Kar payını adamın söylediğine göre inanıp kesilmiş gibi davranmicsm zaten sadece tahmini karı merak ettim .ne kadar kar edeceğini bilse soylermi demişsin çok saçma bu cümle hocam .neden söylemesin? Bilgi almak için soru sormakta yanlışsa vay haline...
  5. alperenn01

Hangi altın türü ? Hangi Altın türü? Ve bahsettiğim süreç 2024 yazına kadar kar tahmini olarak ne kadar olurdu sence 1703498895 Halka arzlar berbat gidiyor evet ama borsa zaten uzun süreç işi yani kısa vadede karı olmaz
  6. alperenn01

Hocam peki hangi hangi altın turunu almak mantikli mesela gram çeyrek vb . Birde alacağım dolar miktarı 230 dolar civarı büyük yatırımcı degilim parayi tlde tutmak istemiyorum sadece doların 5 tl artacağını farzetsek kar 1k oluyor yani çok bisey degil . Altında 8 k tllik bir yatırımın tahmini...
  7. alperenn01

Bi miktar paranız var diyelim en kötü ihtimalle haziran ayına kadar ( yaz tatili geliyor) em iyi ihtimalle tam 1 sene biseye yatiracaksiniz . Kafamda thy ye vs mi yatirsam diye düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  8. alperenn01

Dolara Neler Oluyor?

Dolar 8.5 ortalığın ..............
  9. alperenn01

Dolar/Altın alarak kar edilir mi?

altın suan düştü ve yaza doğr yine kazandıracak gibi.çeyrek veya gram altın alabilirsem
  10. alperenn01

Dolar ve diğer kurlardaki düşüş bilgisayar parçalarına etki eder mi?

etkiler zateen etkiliyorda ancak ekran kartı fiyatlarını şuanlık etılemiyor çünkü stok yok
  11. alperenn01

6 ay sonra dolar 6.97TL

İyi hayırlı olsun
  12. alperenn01

Öneri Türk Lirası Nasıl Değer Kazanır ?

Azim çalışma mutluluk ile 🤙
  13. alperenn01

Dolar'ın düşüşünün Türkiye'deki PC fiyatlarına etkisi

İlla en iyisi ni almalıyım (fiyat olarak) diyorsan zaten senin eth nin düşmesini beklemen lazım.O düşünce ekran kartı fiyatlarıda düşecek çünkü
  14. alperenn01

Türkiye'de Mining Yasaklanmalı mı?

Bitcoin in yükselmesiyle herkes madencilige girişti ve bu her ne kadar ekran kartlarını bitirmeden bu düşünce ye katilmiyorum çünkü bu şekilde gelir sağlayan insanlar var ve herkes istediği yapar
Top Bottom